fbpixel
Teknik

Mer än ettor & nollor.

Hos Wonderfour är användarupplevelsen kung. Oavsett teknik. Oavsett plattform. Och för att skapa den bästa användarupplevelsen måste man förstå användaren. Och för att förstå användaren behöver man helikopterperspektiv.

Därför är våra utvecklare med under hela projektet. Därför arbetar alltid utvecklaren nära kreatören, projektledaren, strategen och beställaren. Och självklart agilt. Alla i projektgruppen, alla i teamet, arbetar mot samma mål – den perfekta användarupplevelsen.

Våra lösningar är alltid skräddarsydda. Oftast i WordPress som idag är världens mest använda innehållshanteringssystem.

Skräddarsydda redaktionella lösningar

Wonderfour har lång erfarenhet av att arbeta med redaktioner och har under åren utnyttjat nya tekniker för att utveckla ett antal redaktionella verktyg för en tidseffektiv journalistisk publicering.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

 

SparaSpara

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
  • Wonderfour digitalbyrå
  • Rörstrandsgatan 46
  • 113 40 Stockholm
  • +46 70 710 83 43
  • info@wonderfour.se
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!