fbpixel
Case

Arbetsvärlden

  • Grafisk profil. Webbtidning.
  • Strategi/Design/Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: TCO
  • arbetsvärlden.se

Våren 2017 lanserades Nya Arbetsvärlden - en digital tidning om arbetsmarknaden från TCO. Wonderfour har tagit fram en helt ny profil, grafiskt gränssnitt och nya redaktionella verktyg till den befintliga sajten i nära samarbete med nya chefredaktören Mikael Feldbaum och Arbetsvärldens redaktion.

Wonderfour har samarbetat med Arbetsvärlden sedan 2014 då TCO tog beslut om att upphöra med utgivningen av TCO-tidningen och Studentliv för att istället satsa på en helt ny webbaserad tidning.

Arbetsvärlden

 

Arbetsvärlden

Arbetsvärlden 2014

Wonderfour blev 2014 anlitade för uppdraget och har tillsammans med redaktionen tagit fram den helt nya webbtidningen med namnet Arbetsvärlden. I arbetet ingick strategi, framtagande av grafisk profil för den nya tidningen samt hela den tekniska lösningen. Arbetsvärlden innehåller fördjupande arbetsmarknadsjournalistik.

Arbetsvärlden

profil

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!