Awwwards
Case

Arbetsvärlden

  • Grafisk profil. Webbtidning.
  • Strategi/Design/Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: TCO
  • arbetsvärlden.se

Våren 2017 lanserades Nya Arbetsvärlden - en digital tidning om arbetsmarknaden från TCO. Wonderfour har tagit fram en helt ny profil, grafiskt gränssnitt och nya redaktionella verktyg till den befintliga sajten i nära samarbete med nya chefredaktören Mikael Feldbaum och Arbetsvärldens redaktion.

Wonderfour har samarbetat med Arbetsvärlden sedan 2014 då TCO tog beslut om att upphöra med utgivningen av TCO-tidningen och Studentliv för att istället satsa på en helt ny webbaserad tidning.

Arbetsvärlden

 

Arbetsvärlden

Arbetsvärlden 2014

Wonderfour blev 2014 anlitade för uppdraget och har tillsammans med redaktionen tagit fram den helt nya webbtidningen med namnet Arbetsvärlden. I arbetet ingick strategi, framtagande av grafisk profil för den nya tidningen samt hela den tekniska lösningen. Arbetsvärlden innehåller fördjupande arbetsmarknadsjournalistik.

Arbetsvärlden

profil

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.