Wonderfour
Case_ Sveafastigheter

Digitala plattformar för framåtblickande fastighetsbolag

Sveafastigheter utvecklar och förvaltar bostäder. Attraktiva hem i en välkomnande och hållbar miljö, där deras hyresgäster ska trivas och må bra. De utvecklar och förvaltar hyresbostäder, samhällsfastigheter och bostadsrätter i Storstockholm, Uppsala, Västerås, Mälardalen, Skåne, Kalmar och Växjö.

Uppdrag_

Digitala plattformar + Print

Omfattning_

Strategi + Design + Teknik + Content

Beställare_

Sveafastigheter

Sveafastigheter Bostad Group vände sig till oss på Wonderfour för att ta fram en helt ny webbplattform som ett led i arbetet med att samla sina olika bolag under varumärket Sveafastigheter.

Investerare, beslutsfattare och de boende

Nya Sveafastigheter.se ska appellera och tillgodose både b2b och b2c, investerare, kommunala beslutsfattare, bostadsspekulanter och hyresgäster – alla ska de inkluderas och hitta sitt innehåll. En inte helt enkel uppgift, men också en spännande utmaning som vi – i samråd med beställaren i samtal och under workshops – faktiskt rodde i land.

Vikten av en bra berättelse

Vi tog tidigt beslutet att koncentrera oss mer på ”stories” än traditionella nyheter och pressreleaser. Dessa stories, som vi döpt till Spaningar, fungerar mer som tidlösa artiklar och ger en tydlig bild av vilka Sveafastigheter är och vill vara även för en mer kortvarig besökare.

Ny grafisk profil

Parallellt med framtagandet av webbplatsen skedde arbetet med Sveafastigheters nya grafiska profil. Det mönster som utgör den nya symbolen har vi bland annat inkorporerat i dynamiska laddningssekvenser och ”lazy loads” samt som olik typer av .svg-animationer.

 

”Vi har lagt stor vikt vid att ta fram en dynamisk webbplats i tiden, med stor frihet att skapa unika sidor på ett enkelt och självklart sätt”
-Adam Wihlke, art director

Sveafastigheter.se fick i december 2019 utnämningen Honorable Mention på Awwwards.com. Det är vi såklart både stolta och glada över. Här hittar du alla våra priser och nomineringar vi har fått tillsammans med våra kunder.

 

Sveafastigheter mobilvy

Sveafastigheter

Sveafastigheter Vrenen Wonderfour digitalbyrå

 

 

”Slutresultatet är något som både kunden och vi på byrån är väldigt nöjda med. Ett bevis på vikten av ett bra samarbete och en trygg beställare”

– Lena Fischer, projektledare

 

Sveafastigheter Wonderfour digitalbyrå

Bilfritt Boende i Uppsala
I Cykelkungen kommer det inte att finnas en enda parkeringsplats för bil att hyra. Av den enkla anledningen att bilen inte behövs. Inflyttning hösten 2020

Prospekt
Wonderfour har även tagit fram trycksaker för en del av Sveafastigheters olika bostadsprojekt.

Sveafastigheter Cykelkungen Wonderfour

 

Sveafastigheter mobil digitalbyrå Wonderfour

Sveafastigheter Bostad Wonderfour digital byrå

 

 

sveafastigheter-bildspel3
sveafastigheter-bildspel2
Adam Wihlke
sveafastigheter-bildspel1

 

Vi på Wonderfour har många års erfarenhet av att arbeta med och för både mäklar-, arkitekt- och fastighetsbranschen. Property branding, place branding, digitala tjänster och lösningar. Läs mer om hur vi arbetar med kommunikation & marknadsföring för fastighetsbranschen här.

Uppdrag_

Digitala plattformar + Print

Omfattning_

Strategi + Design + Teknik + Content

Plattform_

WordPress

Beställare_

Sveafastigheter

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.