fbpixel
Case

Sveafastigheter

  • Webbplats
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Sveafastigheter
  • sveafastigheter.se

Sveafastigheter utvecklar och förvaltar bostäder. Attraktiva hem i en välkomnande och hållbar miljö, där deras hyresgäster ska trivas och må bra. De utvecklar och förvaltar hyresbostäder, samhällsfastigheter och bostadsrätter i Storstockholm, Uppsala, Västerås, Mälardalen, Skåne, Kalmar och Växjö.

Sveafastigheter Bostad Group vände sig till oss på Wonderfour för att ta fram en helt ny webbplattform som ett led i arbetet med att samla sina olika bolag under varumärket Sveafastigheter.

Investerare, beslutsfattare och de boende

Nya Sveafastigheter.se ska appellera och tillgodose både b2b och b2c, investerare, kommunala beslutsfattare, bostadsspekulanter och hyresgäster – alla ska de inkluderas och hitta sitt innehåll. En inte helt enkel uppgift, men också en spännande utmaning som vi – i samråd med beställaren i samtal och under workshops – faktiskt rodde i land.

Ny grafisk profil

Parallellt med framtagandet av webbplatsen skedde arbetet med Sveafastigheters nya grafiska profil. Det mönster som utgör den nya symbolen har vi bland annat använt i laddningssekvenser och ”lazy loads” samt som animation med .svg för startsidans ”hero”-modul.

Vikten av en bra berättelse

Vi tog tidigt beslutet att koncentrera oss mer på ”stories” än traditionella nyheter och pressreleaser. Dessa stories, som vi döpt till Spaningar, fungerar mer som tidlösa artiklar och ger en tydlig bild av vilka Sveafastigheter är och vill vara även för en mer kortvarig besökare.

 

Vi har lagt stor vikt vid att ta fram en dynamisk webbplats i tiden, med stor frihet att skapa unika sidor på ett enkelt och självklart sätt

Adam Wihlke, art director

Sveafastigheter
Sveafastigheter mobilvy

 

Slutresultatet är något som både kunden och vi på byrån är väldigt nöjda med. Ett bevis på vikten av ett bra samarbete och en trygg beställare

Lena Fischer, projektledare

 

Sveafastigheter.se fick i december 2019 utnämningen Honorable Mention på Awwwards.com. Det är vi såklart både stolta och glada över. Här hittar du alla våra priser och nomineringar vi har fått tillsammans med våra kunder.

Behöver ni också hjälp med er digitala satsning?

Det finns ett enkelt sätt att ta reda på om vi passar ihop. Om vi kan bli er digitala partner. Om vi kan skapa underverk tillsammans. Hör av dig så kan vi ta reda på det:
Lena Fischer vd & projektledare
+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek
- Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!