Case

Stockholm MediaWeek

  • Webbplats. Digital marknadsföring.
  • Strategi/Design/Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Sveriges Mediebyråer
  • stockholmmediaweek.com

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och innebär två dagar av engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget är ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin. Här möts annonsörer, mediebyråer, medieägare, kommunikationskonsulter, reklambyråer och varumärkeskonsulter för att få nya intryck, perspektiv och insikter.

Den 7-8 maj 2014 arrangerades StockholmMediaWeek för tionde året i rad. Lagom till tioårsjubileet hade Wonderfour tagit fram en ny responsiv webbplats med syftet att stärka eventets varumärke, driva försäljning av biljetter samt informera och engagera besökarna under de två dagarna.

Mycket tid har lagts på att förfina funktioner för bokning och social integration, som till exempel sidan #StockholmMediaWeek där en mix av flöden från Twitter och Instagram visas i en realtidsfeed på sajten.

Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek.
– Staffan Slörner, vd Sveriges Mediebyråer

smw-perspektiv

sms-mac

ipad-2 ipad-3 smw-ipad

 

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.