Wonderfour
Case_ Jordens Vänner

För att miljö och solidaritet hänger ihop

Wonderfour fick uppdraget att ta fram en helt ny digital plattform för att öka konverteringen av medlemmar och bidragsgivare till Jordens Vänner och samtidigt skapa en plats för nyhetsinnehåll, aktiv debatt och en samlingsplats för befintliga medlemmar.

Uppdrag_

Webbplats + CMS

Omfattning_

Strategi / Design / Teknik

Beställare_

Jordens Vänner

Jordens Vänner är en ideell förening och den svenska grenen av det internationella nätverket Friends of the Earth – världens största gräsrotsorganisation för miljö och solidaritet. Genom påverkansarbete, folkbildning och aktivism arbetar Jordens Vänner lokalt, nationellt och internationellt för ekologisk hållbarhet och en rättvis fördelning av jordens resurser.

Wonderfour vann uppdraget att ta fram en helt ny digital plattform för Jordens Vänner. Vi gjorde en fullständig revidering av struktur, grafisk presentation och användarupplevelse med ett tydligt fokus på konvertering av nya medlemmar och bidragsgivare. På Wonderfour har vi arbetat med ett flertal insamlingsorganisationer och vet hur viktigt det är att med rätt UX och smart datainsamling hitta bästa vägarna för konvertering.

”Tydligt men mjukt tilltal – ett lugn i både presentation och färgval – och framför allt smart och intuitiv hantering av Jordens Vänners innehåll, så gick tankarna för den nya plattformen”
– Adam Wihlke, art director och digital strateg på Wonderfour

Nya jordensvanner.se syftar till att förbättra rekrytering och kundresa, öka bidragsinsamling samt att öka engagemanget, dialogen och sprida kunskap om Jordens Vänners frågor. Vi är eniga med beställaren om att den checkar dessa boxar.

Jordens Vänner startsida - Wonderfour digitalbyrå

Jordens Vänner - Wonderfour digitalbyrå webbyrå

 

Uppdrag_

Webbplats + CMS

Omfattning_

Strategi / Design / Teknik

Plattform_

WordPress

Beställare_

Jordens Vänner

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.