Wonderfour
Case_ Flora

Koncept, branding & content för hållbart boende

High tech möter no tech. Stad möter natur. Puls möter grönska. Nu byggs FLORA i Midsommarkransen. Ett hus med perfekta kontraster. Ett hus för framtidens boende.

Uppdrag_

Branding + Grafisk profil + Webb + Print + Content + Social

Omfattning_

Strategi / Design / Teknik / Content / Social

Beställare_

Belatchew Arkitekter + Sveafastigheter

Flora är ett bostadsprojekt mellan Belatchew Fastigheter och Sveafastigheter Utveckling. Då båda dessa sedan tidigare är kunder hos oss på Wonderfour föll det sig naturligt att vi fick uppdraget att ta fram namnet på projektet, grafisk profil och copy, en kampanjwebb, ett nyhetsbrev samt strategi, content och paketering/publicering i sociala medier.

Det namn på projektet som Wonderfour tog fram blev Flora, dels på grund av att det kommer att byggas i Midsommarkransen, dels för att huset har ett tydligt miljö- och hållbarhetstänk. Taket kläs i sedum och örter, vilket ger hem åt insekter och fjärilar samtidigt som det återskapar byggnadens gröna avtryck på platsen. Det gröna absorberar även regnvattnet. Det kommer också att placeras solceller på taket som bidrar med energi till fastighetselen.

Flora logotyp

Logotyp och symbol utgår ifrån dualiteten hi-tech/no-tech, stad/natur, puls/grönska. Kontraster helt enkelt.

 

Flora Midsommarkransen

Flora

Broschyr Flora

Flora bostadsrätter Wonderfour digital

Flora Wonderfour digitalbyrå

Flora bostadsprojekt Wonderfour digitalbyrå

I sociala medier, och då främst på Instagram och i Instagram Stories, har vi fokuserat mycket på området där byggnaden ska uppföras. Vi har besökt, träffat, fotograferat och intervjuat alla hippa butiker, caféer, restauranger och barer som ligger i närområdet. Med relativt sätt små kampanjmedel har både kännedomen och acceptansen för byggprojektet bland områdets näringsidkare ökat, samtidigt som antalet intresseanmälningar via webbplatsen gått klart över förväntan.

Vi är väldigt stolta över att alla bostadsrätter i byggprojektet Flora sålde ut på rekordtid, före planerad slutförsäljning. Detta under en tid när marknaden för nybyggnation i Stockholm var nere i en svacka och många bostadsprojekt var svårsålda.

Vi på Wonderfour har många års erfarenhet av att arbeta med och för både mäklar-, arkitekt- och fastighetsbranschen. Property branding, place branding, digitala tjänster och lösningar. Läs mer om hur vi arbetar med kommunikation & marknadsföring för fastighetsbranschen här.

SparaSpara

Uppdrag_

Branding + Grafisk profil + Webb + Print + Content + Social

Omfattning_

Strategi / Design / Teknik / Content / Social

Plattform_

WordPress

Beställare_

Belatchew Arkitekter + Sveafastigheter

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.