fbpixel
Case

Flora

  • Grafisk profil / Webbplats / Sociala Medier
  • Strategi / Design / Teknik / Content
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Belatchew Fastigheter / Sveafastigheter Utveckling
  • florahuset.se

High tech möter no tech. Stad möter natur. Puls möter grönska. Snart byggs FLORA i Midsommarkransen. Ett hus med perfekta kontraster. Ett hus för framtidens boende.

Flora är ett bostadsprojekt mellan Belatchew Fastigheter och Sveafastigheter Utveckling. Då båda dessa sedan tidigare är kunder hos oss på Wonderfour föll det sig naturligt att vi fick uppdraget att ta fram namnet på projektet, grafisk profil och copy, en kampanjwebb, ett nyhetsbrev samt strategi, content och paketering/publicering i sociala medier.

Det namn på projektet som Wonderfour föreslog blev Flora, dels på grund av att det kommer att byggas i Midsommarkransen, dels för att huset har ett tydligt miljö- och hållbarhetstänk. Taket kläs i sedum och örter, vilket ger hem åt insekter och fjärilar samtidigt som det återskapar byggnadens gröna avtryck på platsen. Det gröna absorberar även regnvattnet. Det kommer också att placeras solceller på taket som bidrar med energi till fastighetselen.

Flora logotyp

Logotyp och symbol utgår ifrån dualiteten hi-tech/no-tech, stad/natur, puls/grönska. Kontraster helt enkelt.

 

Flora

Flora webb / mobil WordPress

Broschyr Flora

I sociala medier, och då främst på Instagram och i Instagram Stories, har vi fokuserat mycket på området där byggnaden ska uppföras. Vi har besökt, träffat, fotograferat och intervjuat alla hippa butiker, caféer, restauranger och barer som ligger i närområdet. Med relativt sätt små kampanjmedel har både kännedomen och acceptansen för byggprojektet bland områdets näringsidkare ökat, samtidigt som antalet intresseanmälningar via webbplatsen gått klart över förväntan.

Är du intresserad av att se liknande case från oss på Wonderfour där vi arbetat med mäklar- och fastighetsbranschen? Titta då på Brunswick Real Estate, Business Arena, Belatchew Arkitekter, Areal, Sveafastigheter Bostad.

Behöver ni också hjälp med er digitala satsning?

Det finns ett enkelt sätt att ta reda på om vi passar ihop. Om vi kan bli er digitala partner. Om vi kan skapa underverk tillsammans. Hör av dig så kan vi ta reda på det:
Lena Fischer vd & projektledare
+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se

SparaSpara

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek
- Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!