Wonderfour
Digitalt, mobilt & socialt

Kommunikation & marknadsföring för fastighetsbranschen

Wonderfour är en kommunikationsbyrå med mångårig vana och expertis att leverera kreativ och konverterande kommunikation, marknadsföring och tekniska lösningar för fastighetsbolag, mäklare och byggbolag. Alltid med utgångspunkt i digitala, mobila och sociala lösningar.

Vi på Wonderfour förstår de unika krav som ett fastighetsprojekt ställer. Vi är vana att skapa idé, koncept och kampanjer för något som än så länge kanske bara är en leråker. Vi har fått bostadsprojekt att sälja ut på rekordtid och skapat tekniska lösningar för innovativa fastighetsbolag.

Vi sätter ert område på kartan

Många fastighetsprojekt och nyproduktioner sker i områden som målgruppen ännu inte känner till. Eller på platser som till och med kanske uppfattas negativt. Med Place Branding kan vi hjälpa er att lyfta området, platsen eller stadsdelen. Att hitta styrkor och skapa positiva konnotationer.

Koncept, namn, tilltal & look

I många av de fastighetsprojekt vi varit delaktiga i har vi på Wonderfour tagit fram projektnamn, grafiskt manér, logotyp, bildmanér och copy. Tillsammans med beställaren har vi skapat koncept som konverterar men också tar höjd för inkludering och socialt ansvar.

Kampanjmaterial i alla kanaler

Vi är i grunden en digital kommunikationsbyrå. För oss är digitalt, mobilt och socialt alltid utgångspunkten. Vi skapar bostadsväljare som fungerar minst lika bra i mobilen, tekniskt avancerade webbplatser, säljande kampanjsajter, organiskt innehåll i sociala medier, SEO, SEM och retargeting kampanjer. Självklart kan vi också ta hand om framtagande och produktion av era trycksaker och printkampanjer.

Många aktörer – en idé

Ett fastighetsprojekt innebär nästan alltid många aktörer. Vi tar gärna ansvaret för att kommunikationen ska behålla samma tonalitet och idé genom ett långt projekt med olika viljor.

Den perfekta kundresan

Vi drivs av att försöka uppnå den perfekta kundresan genom alla kontaktpunkter. Från SEM-annons på Google eller SOME-annons på Facebook till webbplats, kontaktformulär, hantering av kontaktinformation, digitala utskick, retargeting och kundvård.

Söker ni en kommunikationsbyrå som kan fastighetsbranschen, byggbranschen och mäklarbranschen?

Som har förståelsen för de särskilda utmaningar som dessa branscher ställs inför. Som har mångårig vana att hantera stora, komplexa projekt men också är vana vid snabba, agila lösningar. Som är kreativa, proaktiva och gärna kommer med oväntade lösningar. Som kan ta helhetsansvar eller fungera som spets inom en viss marknadsföringsåtgärd. En byrå med digitalt fokus och stor teknisk kompetens. Då tror vi att vi på Wonderfour är er perfekta kommunikationspartner.

  • Property Branding
  • Place Branding
  • Varumärkesplattform
  • SEO / SEM
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Kampanjmaterial
  • Interaktiv mobilanpassad bostadsväljare
  • Digitala tjänster & plattformar

Vi berättar gärna mer. Hör av er till vår Head of New Business, Lena Fischer, på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Nedan ser ni ett urval av case där vi arbetat med kommunikation och marknadsföring för byggbolag, arkitektkontor, nyproduktion och försäljning av bostäder, property branding, place branding samt vår egenutvecklade bostadsväljare: