fbpixel
Case

Tidningen Sjukhusläkaren

  • Webbplats / Annonsplattform / Logotyp
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Tidningen Sjukhusläkaren
  • sjukhuslakaren.se

Tidningen Sjukhusläkaren ges ut av Sjukhusläkarna – den största yrkesföreningen inom Svenska Läkarförbundet – med cirka 18 500 medlemmar. Sjukhusläkaren bevakar fackliga och sjukvårdspolitiska frågor, vill skapa debatt och belysa sjukhusläkarnas situation. Sjukhusläkaren finns även som pappersutgåva.

När Tidningen sjukhusläkaren vände sig till Wonderfour fanns en frustration i redaktionen. Publiceringen av artiklar var tidskrävande och flexibiliteten låg. Webbplatsen kändes rörig, var svår att navigera i och artiklarna hade en låg läsbarhet. Wonderfour fick i uppdrag att ta fram en helt ny redaktionell webbplats med hög användarvänlighet och ett mer tidseffektivt verktyg för redaktionen att arbeta i. Wonderfour fick även i uppdrag att modifiera logotypen.

 

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!