Awwwards
Case

Tidningen Sjukhusläkaren

  • Webbplats / Annonsplattform / Logotyp
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Tidningen Sjukhusläkaren
  • sjukhuslakaren.se

Tidningen Sjukhusläkaren ges ut av Sjukhusläkarna – den största yrkesföreningen inom Svenska Läkarförbundet – med cirka 18 500 medlemmar. Sjukhusläkaren bevakar fackliga och sjukvårdspolitiska frågor, vill skapa debatt och belysa sjukhusläkarnas situation. Sjukhusläkaren finns även som pappersutgåva.

När Tidningen sjukhusläkaren vände sig till Wonderfour fanns en frustration i redaktionen. Publiceringen av artiklar var tidskrävande och flexibiliteten låg. Webbplatsen kändes rörig, var svår att navigera i och artiklarna hade en låg läsbarhet. Wonderfour fick i uppdrag att ta fram en helt ny redaktionell webbplats med hög användarvänlighet och ett mer tidseffektivt verktyg för redaktionen att arbeta i. Wonderfour fick även i uppdrag att modifiera logotypen.

 

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.