fbpixel
Case

Human Nature

Human Nature är ett projekt producerat av Världskulturmuseerna som handlar om masskonsumtionens påverkan på vår planet och lyfter frågor om omställningar och förhållningssätt för en mer hållbar värld.


Human Nature är ett projekt i tre delar:

  • Utställningen Human Nature som visas på Världskulturmuseet i Göteborg och därefter på Etnografiska museet i Stockholm.
  • Human Nature Pop-Up, som är en liten mobil version där det förs samtal kring utställningens frågor.
  • Human Nature Skola, en webbplats byggd av Wonderfour!

Wonderfour har fått vara med och ta fram en webbplats för Human Nature Skola, som är särskilt framtagen för skolan i samarbete med lärare.

Masskonsumtionen påverkar den biologiska mångfalden och klimatet. Den bidrar också till att skapa orättvisa förutsättningar till ett gott liv på olika platser runt om på jorden. Utställningen Human Nature ger samtida och historiska exempel på mänskliga beteenden där jorden enbart ses som en resurs för människan att utvinna och exploatera.

Besök humannatureskola.se och börja surfa runt! 🙂

Behöver ni också hjälp med er digitala satsning?

Det finns ett enkelt sätt att ta reda på om vi passar ihop. Om vi kan bli er digitala partner. Om vi kan skapa underverk tillsammans. Hör av dig så kan vi ta reda på det:
Lena Fischer vd & projektledare
+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!