Awwwards
Strategi

Så når vi era mål.

I ett digitalt landskap som ständigt förändras och som hela tiden ställer nya och större krav är en tydlig strategi otroligt viktig. Var ska vi finnas, synas och verka? Varför? Och på vilket sätt?

På Wonderfour finns den digitala strategin som en viktig beståndsdel i allt vi gör. Visst kan vi formge, koda och sjösätta er nya sajt eller app, men får vi bestämma stannar det inte där. För att fullt ut förstå våra kunder och deras affär vill vi ha beställaren delaktig i projektet. Då kan vi tillsammans skapa underverk.

Vad ska vi uppnå? Hur kan det uppnås? Hur kan resultatet mätas? Och hur kan datan du mäter omsättas i insikter i ert dagliga arbete? Vem ska administrera, uppdatera och sköta er nya digitala satsning? Vem ska skapa nödvändigt innehåll – finns kompetensen redan inhouse eller behöver ni hjälp med content? På vilka plattformar ska ni verka och vad kräver det av er organisation att finnas på Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Pinterest, YouTube, digitala nyhetsbrev … Det här är några av de frågor som en tydlig digital strategi ger er svaret på.

Vår arbetsprocess:

Arbetsprocess Wonderfour webbyrå

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Vi är överraskade, nöjda och så lyckliga över att vi valde just er, det har gått så himla lätt och bra.
- Annica Grimlund, Avdelningschef Lärarförbundets Tidningsavdelning
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.