fbpixel
Strategi

Så når vi era mål.

I ett digitalt landskap som ständigt förändras och som hela tiden ställer nya och större krav är en tydlig strategi otroligt viktig. Var ska vi finnas, synas och verka? Varför? Och på vilket sätt?

Hos oss på digitalbyrån Wonderfour finns den digitala strategin som en viktig beståndsdel i allt vi gör. Visst kan vi formge, koda och sjösätta er nya sajt eller app, men får vi bestämma stannar det inte där. För att fullt ut förstå våra kunder och deras affär vill vi ha beställaren delaktig i projektet. Då kan vi tillsammans skapa underverk.

Vad ska vi uppnå? Hur kan det uppnås? Hur kan resultatet mätas? Och hur kan datan du mäter omsättas i insikter i ert dagliga arbete? Vem ska administrera, uppdatera och sköta er nya digitala satsning? Vem ska skapa nödvändigt innehåll – finns kompetensen redan inhouse eller behöver ni hjälp med content? På vilka plattformar ska ni verka och vad kräver det av er organisation att finnas på Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Pinterest, YouTube, digitala nyhetsbrev … Det här är några av de frågor som en tydlig digital strategi ger er svaret på.

analys
Förstudie & Analys
Workshop
User Stories & Personas
Road Map

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

SparaSpara

SparaSpara

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Vi är överraskade, nöjda och så lyckliga över att vi valde just er, det har gått så himla lätt och bra.
- Annica Grimlund, Avdelningschef Lärarförbundets Tidningsavdelning
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!