fbpixel
Case

Elevera Education Group

  • Webbplats. Multisite.
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Elevera Education Group

Elevera Education Group är ett av landets ledande företag inom högre utbildning. I dagsläget studerar drygt två tusen personer på heltid i yrkesutbildningar inom media, kommunikation, bygg & fastighet, ekonomi och turism. Företaget driver Medieinstitutet, Stockholm School of Business, Travel Education Centre och John Ericsson Institutet med utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Elevera Education Group vände sig till oss på Wonderfour för en fullständig omgörning av sina fyra skolors webbplatser.

Mycket arbete lades ned för att skapa en användarvänlig och tydlig struktur för de ganska skilda målgrupper som söker sig till de fyra Yh-skolorna Medieinstitutet, John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business samt Travel Education Centre. Att skapa en central plattform där de olika varumärkena själva fick sätta tonen.

Alla skolornas webbplatser baseras på samma multi-site lösning. Det gör det administrativa arbetet med att hantera webbplatserna centralt mycket smidigare, samtidigt som det förenklar vidare utveckling av funktionalitet och UX/UI.

Elevera Education Group
.

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!