Wonderfour

Välj rätt byrå för ert nästa digitala projekt

Att välja byrå är nästan alltid ett både stort och svårt val. Så många parametrar ska stämma, både vad gäller personkemi, kommunikation, kompetens, budget, tidsramar, teknik, ambition ...

Att välja byrå är också att välja en partner. Någon som ska engagera sig i ert företag, organisation eller varumärke. Någon som kan guida er mot rätt digitala lösning men samtidigt är lyhörd för era behov och önskemål. Någon som känns trygg, men samtidigt inte tråkig eller rädd för att ibland vara den som säger emot när det krävs.

Rätt byrå måste också förstå omfattningen av uppdraget, förstå er ambitionsnivå och självklart ha den kreativa och tekniska (spets)kompetens som uppdraget kräver.

Så är Wonderfour rätt digitalbyrå för er?

En fullservice digitalbyrå

Wonderfour är en fullservice digitalbyrå. Vi har kompetenserna som behövs för att ta ert nästa digitala projekt hela vägen från idé till succé. Vi kan hjälpa er med er digitala strategi, koncept, design (UX & UI) och struktur. Vi bygger den digitala plattformen (Open Source och helst i WordPress), hanterar eventuella API:er och kodar all funktionalitet. Vi kan fungera som ett stöd för ert eget arbete med innehållet eller så kan vi ta fram nytt innehåll från grunden.

Vi ger er all den nödvändiga utbildning ni behöver och bistår med support när något går fel. Vi hanterar lansering och ger gärna tips och råd kring hosting-lösningar. Vi kan fungera som stöd för ert arbete i sociala kanaler eller avlasta er helt.

Vi kommer löpande komma med förslag på förändringar, förbättringar och kan hjälpa till att sköta uppdateringar av både innehållet och teknik. Och när projektet är lanserat kan vi stå redo med insamlingen av data, mätverktygen och analysen som gör att er digitala affär hela tiden optimeras och konverterar.

Digitalbyrå eller webbyrå?

Idag är webben bara en del av den digitala kommunikationen. Appar, mail, sociala kanaler, API:er, Internet of Things och Wearables. Definitionen webbyrå känns därför allt för begränsande för det arbete vi utför idag. Som digitalbyrå står vi redo att hjälpa er i alla digitala kanaler, och inte bara med att programmera utan med all typ av kommunikation.

Open Source såklart

Vi arbetar alltid Open Source och nästan alltid i WordPress. Dels för att idén kring Open Source med sin öppenhet och delaktighet tilltalar oss, men lika mycket för att vi vet hur mycket snabbare och agilare vi kan utveckla och sjösätta ett Open Source-projekt.

Love digital

Vi skapar smarta digitala lösningar och smart digital kommunikation för smarta företag, organisationer och varumärken.

Allt vi gör genomsyras av vår fascination och förtjusning över den ”nya” digitala värld vi nu lever i. Vi har alla många års erfarenhet av att jobba med fullt digitalt fokus. Några av oss var med och delaktiga redan när Internet och webben föddes för över tjugo år sedan. Vi vet värdet av att ha medarbetare som faktiskt på riktigt brinner för ert projekt. Som vill mer. Och som aldrig blir helt nöjda.

Let´s make it Wonderfour together!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med er digitala affär, ert nästa webbprojekt, era satsningar i sociala medier… Hör av dig till Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm: lena@wonderfour.se / 070-710 83 43.

CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.