fbpixel
Case

LSU – Langa fram

  • Webbplats
  • Strategi/Design/Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: LSU
  • langafram.se

Langa fram är en plats för idéer. En plats för unga att sätta ord på, konkretisera, testa och dela med sig av sina projektidéer. En plats där idéerna får tala för sig själva. Där du snabbt och enkelt kan pröva din idé. Kanske får den spridning. Kanske tänker fler som du. Kanske får du tips, råd och feedback. Kanske hittar du samarbete med andra på Langa fram – andra som kan ge din idé det den behöver för att lyfta.

Wonderfour tog fram Langa fram som en del i Demo-projektet åt LSU. En digital plattform för unga att testa och söka hjälp och feedback för sina projektidéer.

Langa fram Wonderfour webbyrå

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!