fbpixel
Case

Lärarnas tidningar

  • Multisite-lösning. Annonslösning.
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: Wordpress / Revive
  • Kund: Lärarförbundet
  • lararnastidning.se

Wonderfour vann pitchen när Lärarförbundet sökte ny samarbetspartner för att ta fram en helt ny digital plattform för sina medlemstidskrifter. Nyhetstidningen Lärarnas tidning samt tio magasin skulle få en helt ny struktur, form och teknisk lösning.

I uppdraget ingick att skapa en ny gemensam digital plattform för Lärarnas tidning, Alfa, Chef & Ledarskap, Fritidspedagogik, Förskolan, Origo, Pedagogiska Magasinet, Specialpedagogik, MiVida, Uttryck samt Tidningen Gymnasiet. Även om plattformen skulle vara gemensam för alla de digitala editionerna var uppgiften att så långt som möjligt möjliggöra för respektive titel att visa upp sitt innehåll på ett sätt och i en form som speglade tidningens tempo, profil och själ.

Wonderfour genomförde under våren 2016 ett antal workshops med en stor projektgrupp med utvalda medarbetare ur alla de fyra redaktionerna. Under hela hösten 2016 fortgick arbetet med att färdigställa den tekniska plattformen, med WordPress som grund. Straxt före årsskiftet gick de elva tidningarna live.

 

Lärarnas Tidning

Det här har varit vårt största och mest krävande projekt hittills. Men också ett av de absolut roligaste. Vi är jättestolta att Lärarförbundet vågade satsa på oss istället för att välja en av drakarna.

Lena Fischer, vd & projektledare

 

Tidningen Fritidspedagogik

Tidningen Origo

Lärarnas tidning  /  Alfa  / Chef & Ledarskap  /  Fritidspedagogik   /  Förskolan   /  Origo   /  Pedagogiska Magasinet   /  Specialpedagogik   /  MiVida  /  Uttryck   /  Tidningen Gymnasiet

 

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!