fbpixel
Case

Pauser Media

  • Webbplats / Multi-site
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Pauser Media

Pauser Media är ett mediehus som ger ut titlarna Vd-tidningen, Telekom Idag, Kvalitetsmagasinet samt Miljö & Utveckling.

Under hösten 2018 påbörjade Pauser Media tillsammans med Wonderfour en omfattande digital omgörning. Under Wonderfours ledning hölls ett antal workshop med samtliga redaktörer där vi noga gick igenom innehåll, annonshantering, annonsformat, user experience, kundresa och köpprocess. Resultatet blev helt nya digitala utgåvor av samtliga titlar. Dessutom tillkom de helt digitala betaltjänsterna Hållbart Samhällsbyggande och Kvalitetsvård.

De nya webbplatserna är alla delar i samma multi-site för att göra det administrativa arbetet för samtliga redaktioner så smidigt och funktionellt som möjligt.

Migreringen av det befintliga innehåll var omfattande. Fem titlar som alla levt under många år betydde 10.000-tals artiklar som på smidigast möjliga sätt och under kort tid skulle migreras till den nya multi-siten. För ändamålet byggde Wonderfour en automatiserad process – en motor i PHP. Den möjliggjorde minimal nedtid vid flytten – mindre än tre timmar. Men framförallt betydde den automatiserade processen att handpåläggningen för redaktionerna kunde hållas till ett minimum. Här sparade vi mycket tid.

Du hittar de nya webbplatserna på vdtidningen.se / telekomidag.se / kvalitetsmagasinet.se / miljo-utveckling.se

Pauser Media - Wonderfour
  • telekomidag.se
  • vdtidningen.se
  • miljo-utveckling.se
  • kvalitetsmagasinet.se
  • kvalitetsvard.se
  • hallbartsamhallsbyggande.se

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek
- Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!