Wonderfour
Case_ Bostadsväljare

Bostadsväljaren som är lika bra i mobilen

Vår smarta bostadsväljare / lägenhetsväljare ger spekulanten av ert fastighetsprojekt en snabb och tydlig bild över hur fastigheten och området kommer att se ut. Den är utvecklad för att passa alla typer av bostadsprojekt, självklart efter er grafiska profil och den fungerar perfekt i mobilen.

Vi på digitalbyrån Wonderfour har hjälpt många fastighetsbolag, mäklare och arkitekter med digital marknadsföring och webbutveckling. Vi har därför stött på och arbetat med många olika bostadsväljare som ska förenkla för besökaren att hitta rätt bostad. Det som då slagit oss är hur dåligt dessa har fungerat i en mobil vy. Så för att råda bot på det beslutade vi oss om att utveckla en egen bostadsväljare.

Tre anledningar till att vår bostadsväljare är den bästa vi testat:

 1. Mobile first. Vi har inte försökt anpassa bostadsväljaren för att fungera i mobilen. Vi vet att användarna är mobila och därför utvecklade vi bostadsväljaren med den mobila användaren som utgångspunkt. Det här är vår viktigaste USP och något som alla andra verkar ha missat helt. Vi har inte hittat någon bostadsväljare förutom vår på marknaden idag som fungerar intuitivt i mobil miljö – och många fungerar inte alls i mobilen. 
 2. Enkelhet. Enkel att använda – enkel att administrera. Därför att vi vet att mäklare har andra saker att göra än att hantera bostadsväljare.
 3. Snabbhet. Många bostadsväljare kräver iFrames, insticksprogram eller tynger ner den viktiga landningssidan för bostadsprojektet. Vår bostadsväljare är både snabbladdad och snabbimplementerad – utvecklad för att fungera ”out of the box” i WordPress-miljö. 

Låter det intressant? Boka en live demo eller begär en prisuppskattning nu! hello@wonderfour.se / +46 70 710 83 43.

Omedelbar överblick och ett fantastiskt säljstöd

Ge spekulanterna på ert bostadsprojekt övergripande information om lägenheter / objekt som är till salu, som är bokade, som redan är sålda eller som kommer att släppas i ett senare skede. Spekulanten får förutom en tydlig bild av huset också snabbt information om pris, månadshyra, yta, våning samt den extra information ni vill förmedla.

Vi kan koppla bostadsväljaren till ert spekulantregister för att i realtid visa lediga och upptagna objekt. Via intresseanmälan kan vi koppla ihop bostadsväljaren till ert CRM/spekulantregister eller låta intresseanmälan gå som ett mail till ansvarig mäklare.

Bostadsväljaren som fungerar lika bra i mobilen
Äntligen! En bostadsväljare som fungerar minst lika bra i mobilen.
Bostadsväljare Lägenhetsväljare
Smidig, intuitiv UX ger direkt överblick över tillgängliga enheter.

Enligt er grafiska profil eller helt skräddarsydd?

Bostadsväljaren / lägenhetsväljaren kan skräddarsys med exakt den funktionalitet ni behöver. Självklart i era färger och med er typografi och ert grafiska manér.

Funktionaliteten i grundutförandet är bland annat:

 • Interaktiv översiktsbild
 • Säljstatus (till salu, bokad, såld, säljs i senare etapp)
 • Basinfo om objektet (lägenhetsnummer, våning, antal rum, kvm, pris, hyra)
 • Tipsa /rekommendera objektet till en vän/kollega via mail
 • Fullständig beskrivning i PDF
 • Dela på Facebook
 • Kontakta mäklare
 • Intresseanmälan (kopplat till mail eller direkt till CRM/spekulantregister)

Vi på Wonderfour har många års erfarenhet av att arbeta med och för både mäklar-, arkitekt- och fastighetsbranschen. Läs mer om hur vi arbetar med kommunikation & marknadsföring för fastighetsbranschen här.

Vill du veta mer om Bostadsväljaren, boka en live demo eller veta mer om hur vi på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm kan hjälpa er med strategi, design, utveckling, marknadsföring & kommunikation i digitala och social medier? Hör av dig till Lena Fischer på 070-710 83 43 eller lena@wonderfour.se

Plattform_

WordPress

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.