fbpixel
Case

Tidningen Hemslöjd

  • Webbplats/Webbtidning.
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Hemslöjd
  • hemslojd.se

Sveriges mest prisbelönta tidning inom slöjd, hantverk och hållbart skapande vände sig till oss på Wonderfour för hjälp med sitt digitaliseringsarbete. Vi skapade en flexibel plattform där bild och kreativitet fick stort spelrum samt en ny modell för låst innehåll.

Tidningen Hemslöjd har en stor lojal läsarkrets som hittills bara haft möjlighet att läsa artiklarna i tryckt format. Wonderfour fick i slutet av 2018 uppdraget att hjälpa redaktionen att utveckla en helt ny digital edition av tidningen. Merparten av materialet är låst men under en kort period kan du som är intresserad av Hemslöjds innehåll få tillgång till allt material helt gratis genom att lämna din e-postadress, en mjuk, gratis betalvägg helt enkelt 🙂

I detta projekt har innehållet fått stort fokus, vi vet att Hemslöjd har en trogen läsarkrets med högt engagemang och kunskap som gärna vill kunna se och zooma in på artiklarnas bilder. Kolla gärna in zoomfunktionen på någon av deras artiklar.

Den lanserade webbplatsen Hemslojd.se är ett första steg mot en webbplats ingen kreativ och slöjdande person vill eller kan vara utan.

Hemslöjd Wonderfour
Hemslöjd mobil UX / UI

Hemslöjd sprites

Tidningen Hemslöjd

In och läs, bli inspirerad och framförallt, släpp fram din kreativitet!

Wonderfour stod för förarbete, strategi, design och teknik.

Behöver ni också hjälp med er digitala satsning?

Det finns ett enkelt sätt att ta reda på om vi passar ihop. Om vi kan bli er digitala partner. Om vi kan skapa underverk tillsammans. Hör av dig så kan vi ta reda på det:
Lena Fischer vd & projektledare
+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Jag kan inte nog uttrycka min uppskattning över samarbetet med er. Ni är alltigenom helproffsiga!
- Eva Blomqvist, Generalsekreterare Bilkåren
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!