fbpixel
Case

CAP&Design

  • Webbtidning. Annonslösning. Platsannonser.
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: Wordpress
  • Kund: CAP & Design / AGI Publishing
  • capdesign.se

CAP&Design är en tidning med fokus på grafisk kommunikation, formgivning och illustration. Under våren 2015 har Wonderfour tillsammans med CAP&Designs redaktion tagit fram en ny responsiv webbplats med kreativitet och inspiration i fokus.

Priser & Nomineringar

Nominerade till Tidskriftspriset årets digitala Tidning 2015.

Nominerade till Svenska Publishingpriset Bästa webbtidning 2016.

Målet med webbplatsen är inte bara att erbjuda relevanta nyheter i en snygg form – utan att också ge gott om utrymme för kreativitet och inspiration. Lösningen drar nytta av de stora skärmar som kreatörer ofta använder i sina jobb, vilket ger utrymme för stora inspirerande bilder och ett gridbaserat flöde som ger en enkel överblick av innehållet. Samtidigt är nya CAP&Design  utvecklad ”mobile first” – i vetskapen om att den mobila användaren står för mer än hälften av besöken till webbtidningen.

Vi på digitalbyrån Wonderfour skapade en skräddarsydd lösning med Google Doubleclick för att smidigt inkorporera annonser i den grid-lösning som är central i tidningens utformning.

Som en designtidning är vår hemsida otroligt viktig, och vi tycker verkligen att Wonderfour har tagit fram en lösning som passar våra läsare och deras behov.

– Sara Wilk, Chefredaktör CAP&Design

CAP&Design Wonderfour webbyrå

laptop1

 

laptop2

 

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!