Awwwards
Case

CAP&Design

  • Webbtidning. Annonslösning. Platsannonser.
  • Strategi / Design / Teknik
  • Plattform: Wordpress
  • Kund: CAP & Design / AGI Publishing
  • capdesign.se

CAP&Design är en tidning med fokus på grafisk kommunikation, formgivning och illustration. Under våren 2015 har Wonderfour tillsammans med CAP&Designs redaktion tagit fram en ny responsiv webbplats med kreativitet och inspiration i fokus.

Priser & Nomineringar

Nominerade till Tidskriftspriset årets digitala Tidning 2015.

Nominerade till Svenska Publishingpriset Bästa webbtidning 2016.

Målet med webbplatsen är inte bara att erbjuda relevanta nyheter i en snygg form – utan att också ge gott om utrymme för kreativitet och inspiration. Lösningen drar nytta av de stora skärmar som kreatörer ofta använder i sina jobb, vilket ger utrymme för stora inspirerande bilder och ett gridbaserat flöde som ger en enkel överblick av innehållet. Samtidigt är nya CAP&Design  utvecklad ”mobile first” – i vetskapen om att den mobila användaren står för mer än hälften av besöken till webbtidningen.

Vi på digitalbyrån Wonderfour skapade en skräddarsydd lösning med Google Doubleclick för att smidigt inkorporera annonser i den grid-lösning som är central i tidningens utformning.

Som en designtidning är vår hemsida otroligt viktig, och vi tycker verkligen att Wonderfour har tagit fram en lösning som passar våra läsare och deras behov.

– Sara Wilk, Chefredaktör CAP&Design

CAP&Design Wonderfour webbyrå

laptop1

 

laptop2

 

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek
- Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.