fbpixel
Case

Kulturhuset Dieselverkstaden

Kulturhuset Dieselverkstaden erbjuder kulturevenamng och aktiviteter anpassade för förskola och skola. Kulturhuset huserar i Dieselverkstaden som ligger i kanten av Sickla köpkvarter och arbetar i enlighet med barnkonventionen artikel 12-13 samt 31 för att främja barns möjligheter att uttrycka sig genom kultur och konst samt värnar om barns rätt att fritt delta i det kulturella och konstnärliga livet.

Wonderfour har tillsammans med Nacka kommun tagit fram ett skräddarsytt bokningsverktyg för skolor och förskolor. Fokus har legat på användarvänlighet, inspiration och att vara ett bra verktyg för lärare och pedagoger att snabbt och enkelt boka terminens kultaktiviteter.

Dieselverkstaden

dieselverkstaden-high

 

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Jag kan inte nog uttrycka min uppskattning över samarbetet med er. Ni är alltigenom helproffsiga!
- Eva Blomqvist, Generalsekreterare Bilkåren
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!