Wonderfour
Case_ Stora Enso

Sociala medier för världsomspännande skogsindustri

Det internationella företaget Stora Enso önskade ta marknadsandelar för sin produktkategori stallpellets. Wonderfour fick förtroendet att vara delaktiga på resan. Med sociala medier, organiskt och paid, påbörjades ett långsiktigt och löpande arbete.

Uppdrag_

Social / Content / Digital marknadsföring

Omfattning_

Strategi / Content / Community management

Beställare_

Stora Enso

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. För att nå fler kunder och ta större del av den svenska marknaden för stall- och värmepellets har Wonderfour tillsammans med Stora Enso startat upp deras närvaro på sociala medier.

 

Content Sociala medier Stora Enso

 

Inledningsvis tog vi fram säsongsbaserat bildmaterial att arbeta med och satte upp en strategi samt idéer på innehåll som skulle kommuniceras. Stora Ensos hållbara och miljövänliga profil är en genomgående röd tråd.

 

 

Influencersamarbeten har varit en viktig ingrediens för ökad räckvidd och för att bygga förtroende men genererar även content till de egna kanalerna.

Något som detta projekt visat tydligt är hur Facebook och Instagram fungerar som en lättillgänglig kundtjänst under övervägandet av en produkt. Stora Enso har genom sociala medierna haft möjlighet att vara delaktig under kundresan i större utsträckning än tidigare.

Stora Enso sociala medier digital marknadsföring

Projektet har även innefattat annonsering i sociala kanaler där vi tagit fram kampanjmaterial, satt upp målgruper och A/B-testat kampanjer.

 

Sociala medier Content Paid social Digital marknadsföring

 

Wonderfour har genom samarbetet gett Stora Enso en mix av strategi, kreativitet och produktion i arbetet med sociala medier.

 

storaeno-2
storaenso_1
42-210103web

 

Vill du veta hur vi på digitalbyrån Wonderfour kan stärka er affär, er organisation eller ert varumärke med sociala medier? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, på lena@wonderfour.se / 070 710 83 43. 👩🏻‍💻

Uppdrag_

Social / Content / Digital marknadsföring

Omfattning_

Strategi / Content / Community management

Plattform_

Instagram / Facebook

Beställare_

Stora Enso

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.