fbpixel
Case

Sunet

  • Webbplats.
  • Strategi/Design/Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Sunet

Sedan 1980-talet har Sunet försett universitet och högskolor med infrastruktur för datakommunikation. Sunet tillhandahåller också ett antal kringliggande tjänster.  Sunet.se främsta funktion är att beskriva verksamhetens tjänsteutbud. Där publiceras också nyheter, evenemang annonseras och info om Sunets organisation finns tillgänglig.

Wonderfour tog fram en ny webbplats år Sunet samt att vi har tagit fram grafiska profiler, logotyper, annonsmaterial och content i form av texter för Sunets olika event, arrangemang och varumärken. Bland dessa finns SWAMID, Sunet C – Sunets nya nät, Sunetdagarna och Inkubator.

Sunet Wonderfour webbyrå

Sunet C Wonderfour webbyrå

SWAMID Wonderfour webbyrå

Inkubator

Sunetdagarna Wonderfour webbyrå

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!