fbpixel
Case

#Grönt

  • Webbtidning
  • Strategi/Design/Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Miljöpartiet
  • gront.mp.se

#GRÖNT är Miljöpartiet de grönas digitala edition av medlemstidningen Grönt. Här hittar du artiklar, krönikor och debatt vars innehåll har anknytning till frågor som har betydelse för den gröna rörelsen. Med webbplatsen vill Miljöpartiet lyfta fram gröna idéer, framsteg och människors engagemang. #GRÖNT ska också vara ett forum för den gröna rörelsens idédebatt.

Wonderfour fick förtroendet att ta fram den nya digitala edition av tidningen Grönt. Vi fick i uppdrag att skapa ett tidseffektivt och användarvänligt administrationsgränssnitt lika väl som en användarvänlig och inspirerande tidning och plattform för debatt.

Vår lösning blev att ge den digitala editionen namnet #Grönt – att mer bli en publiceringsplattform för innehåll som sedan kan delas i sociala medier än en webbplats att besöka dagligen/veckovis. Vi valde att tona ner avsändaren Miljöpartiet till förmån för en allmän ”grön” inställning till innehållet. Istället för en traditionell navigering fick heta taggar bli det primära sättet att navigera webbplatsen. En annorlunda approach för en medlemstidning.

Grönt Wonderfour webbyrå

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!