Case

Svenska Kyrkan

  • Webbplats
  • Strategi/Design/Teknik
  • Plattform: WordPress
  • Kund: Tyresö Församling
  • tyresoforsamling.se

Tyresö är en progressiv församling som kände ett behov av en webbplats utanför den portal som Svenska Kyrkan erbjuder. Wonderfour har tagit fasta på Tyresö församlings önskemål om en lätthanterad plattform baserad på WordPress med en ljus, modern och responsiv form.

Ljust, fräscht, tydligt, lättanvänt och med en betoning på det som händer i församlingen var några av huvudpunkterna i Tyresö Församlings brief till oss när de hade tagit beslutet att lämna den väldigt strikt mallade portal där merparten av Sveriges församlingar har sina webbplatser. En smart sök, ett kalendarium med tydlig ”Händer idag” som hakar i sidan vid scroll och en navigation som mer bygger på bildingångar och puffar än traditionella länkar är andra delar som vi lade fokus vid.

Tyresö församling Wonderfour webbyrå

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.