Wonderfour

Insikt_ 2013.08.07

Fem skäl till att vi väljer WordPress.

Fem skäl till att vi väljer WordPress.

I uppstarten kring ett digitalt samarbete ställs så gott som alltid frågan vilket CMS – publiceringsverktyg – som webbplatsen ska byggas på. Vi på webbyrån W4 har de senaste åren mer och mer rekommenderat WordPress. Faktum är att nästan alla webbplatser vi bygger idag har WordPress som motor. Här är fem skäl som kanske får även dig att snart komma att älska WordPress.

Användarvänligt

Oavsett hur fantastisk webbplats vi bygger, med bländande grafik, häftiga applikationer och smarta lösningar så vet vi av många års erfarenhet att gränsnittet för att administrera webbplatsen måste vara användarvänligt, ja nästan transparent, för att det redaktionella arbetet som tar vid när vi lanserat ska fungera. WordPress är på inget sätt perfekt vad gäller användarvänlighet, men ändå klart bäst i klassen.

Sökmotorvänligt

Med WordPress arbetar vi med sökmotorerna istället för mot dem. Strukturen på webbplatsen blir nästan med automatik ”Google-friendly”. Och värdet av att ranka högt i sökmotorer har nog inte gått någon beställare förbi längre.

Utvecklarcommunityn

WordPress är helt Open Source, vilket betyder att det står alla utvecklare fritt att förbättra, förändra och utveckla verktyget och dess funktioner. För dig som beställare betyder det att du inte blir inlåst med oss som byrå – du kan alltid lätt hitta andra som kan ta vid om du av någon outgrundlig anledning tröttnar på oss. Samtidigt vet du att WordPress hela tiden framtidssäkras med nya utbyggda funktioner och uppdateringar.

Färdiga plug-ins

Visst, vi kan utveckla nästan vilka funktioner som helst. Men varför uppfinna hjulet i varje projekt. Väldigt ofta kan den överväldigande floran av färdiga plug-ins som utvecklarcommunityn kring WordPress tagit fram lösa just dina krav på funktionalitet.

Gratis

Gratis är gott, det tycker vi också. Och WordPress är helt gratis.

/ XOXO Wonderfour

Läs mer om våra tjänster, om WordPress och om hur vi på W4 utvecklar WordPress som CMS.

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.