fbpixel

Fem skäl till att vi väljer WordPress.

I uppstarten kring ett digitalt samarbete ställs så gott som alltid frågan vilket CMS – publiceringsverktyg – som webbplatsen ska byggas på. Vi på webbyrån W4 har de senaste åren mer och mer rekommenderat WordPress. Faktum är att nästan alla webbplatser vi bygger idag har WordPress som motor. Här är fem skäl som kanske får även dig att snart komma att älska WordPress.

Användarvänligt

Oavsett hur fantastisk webbplats vi bygger, med bländande grafik, häftiga applikationer och smarta lösningar så vet vi av många års erfarenhet att gränsnittet för att administrera webbplatsen måste vara användarvänligt, ja nästan transparent, för att det redaktionella arbetet som tar vid när vi lanserat ska fungera. WordPress är på inget sätt perfekt vad gäller användarvänlighet, men ändå klart bäst i klassen.

Sökmotorvänligt

Med WordPress arbetar vi med sökmotorerna istället för mot dem. Strukturen på webbplatsen blir nästan med automatik ”Google-friendly”. Och värdet av att ranka högt i sökmotorer har nog inte gått någon beställare förbi längre.

Utvecklarcommunityn

WordPress är helt Open Source, vilket betyder att det står alla utvecklare fritt att förbättra, förändra och utveckla verktyget och dess funktioner. För dig som beställare betyder det att du inte blir inlåst med oss som byrå – du kan alltid lätt hitta andra som kan ta vid om du av någon outgrundlig anledning tröttnar på oss. Samtidigt vet du att WordPress hela tiden framtidssäkras med nya utbyggda funktioner och uppdateringar.

Färdiga plug-ins

Visst, vi kan utveckla nästan vilka funktioner som helst. Men varför uppfinna hjulet i varje projekt. Väldigt ofta kan den överväldigande floran av färdiga plug-ins som utvecklarcommunityn kring WordPress tagit fram lösa just dina krav på funktionalitet.

Gratis

Gratis är gott, det tycker vi också. Och WordPress är helt gratis.

/ XOXO Wonderfour

Läs mer om våra tjänster, om WordPress och om hur vi på W4 utvecklar WordPress som CMS.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!