Awwwards
Tjänst

WordPress

WordPress är ett fullskaligt innehållshanteringssystem som kan användas som plattform för i princip vilken typ av webbplats som helst. Vi på Wonderfour kan utveckla och skräddarsy dess funktioner så att det blir ett verktyg som passar exakt era behov.

Alla företag har olika krav, förutsättningar och önskemål på hur de vill och kan jobba med sin webbplats. En webbtidningsredaktion som uppdaterar sitt innehåll flera gånger varje dag har ett annat behov än företaget som uppdaterar sin webb några gånger i månaden. Vi strävar alltid efter att WordPress ska bli det verktyg som passar er. Som är enkelt och smidigt att jobba i. Som spar tid. Som spar pengar.

WordPress är kostnadseffektivt att vidareutveckla med ytterligare funktionalitet som passar det individuella behov som just din redaktion eller företag behöver.

Exempel på några av de skräddarsydda WordPress-funktioner och Widgets som vi på digitalbyrån Wonderfour har utvecklat:

  • Blurber – En widget där man snabbt och enkelt skapar puffar för sina artiklar. Välj mellan olika utseenden och innehåll för att på bästa sätt visa artikeln. Blurber gör det möjligt att skapa obegränsat antal puffar för alla typer av artiklar.
  • Serialize – Samla dina artiklar i en logisk föräldrastruktur. Tydliggör artiklar som hänger samman. Skapa temanummer eller samla utbildningsmaterial – Serialize gör detta arbete enkelt för dig.
  • Manuell ordning – Dra och släpp dina artiklar i den ordning du vill.
  • Interaktiv statistik – Mata in din data i ett användarvänligt gränssnitt och se statistiken komma till liv med interaktiva grafer och diagram.
  • Responsive Slider – Skapa textytor i din brödtext eller fyll din sidomeny med artikelspecifikt innehåll. Responsive Slider genererar snygga expanderbara faktarutor.
  • Space – Förbättring av WordPress hantering av uppladdade bilder vilket gör att skrymmande bilder förminskas och komprimeras automatiskt. Snabbare laddningstider med andra ord.
  • Puffverkstaden – Hantera utseendet och innehållet i din puff separat från övrigt innehåll i dina artiklar.
  • Mobila puffverkstaden – Mobila enheter kan i vissa fall behöva en egen rubrik, bild och pufftext. Denna funktion ger redaktören en förhandsvisning för hur puffen kommer se ut i mobilen.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag kan inte nog uttrycka min uppskattning över samarbetet med er. Ni är alltigenom helproffsiga!
- Eva Blomqvist, Generalsekreterare Bilkåren
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.