fbpixel

Sju finalister i Publishingpriset 2018!

? Boom! Wonderfour är i år finalister med inte mindre än sju olika bidrag till Svenska Publishingpriset 2018. ?

I kategorin Marknadsföringssajter B2B är vi nominerade med Areal – mäkleri och rådgivning inom skog, mark och gårdar. I kategorin Marknadsföringssajter kommunikationsbranschen är vi nominerade med produktionsbolaget Lillasyster samt med vår egna webbplats Wonderfour. I kategorin Tidningswebbplatser har vi hela tre finalister – Finansliv, Fritidspedagogik samt tidningen Ridsport. I kategorin Webbtidningar, alltså digitala tidningar som inte har någon pappersedition är Arbetsvärlden, TCOs tidning om arbetsmarknaden nominerad.

Vi är såklart jättestolta över att som liten byrå fått med så många nomineringar och att få arbeta med så många roliga kunder.

Läs mer om våra nominerade case här:

Areal
Lillasyster
Finansliv
Fritidspedagogik
Ridsport
Arbetsvärlden
Wonderfour – ja det är ju vår egna sajt 🙂

Vi ses på prisutdelningen på Berns den 7 november – håll tummarna!

———————————
Digitalbyrån Wonderfour har tjugo gånger nominerats och eller vunnit i Svenska Publishingpriset med kunder som CAP & Design, Hotellrevyn, Idrottsforskning, Dagens Samhälle, Finansliv, Extrakt, Vetenskapsrådet, Accent, Dieselverkstaden och Svenska Kyrkan.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!