fbpixel

Sju finalister i Publishingpriset 2018!

👊 Boom! Wonderfour Ă€r i Ă„r finalister med inte mindre Ă€n sju olika bidrag till Svenska Publishingpriset 2018. 👊

I kategorin Marknadsföringssajter B2B Ă€r vi nominerade med Areal – mĂ€kleri och rĂ„dgivning inom skog, mark och gĂ„rdar. I kategorin Marknadsföringssajter kommunikationsbranschen Ă€r vi nominerade med produktionsbolaget Lillasyster samt med vĂ„r egna webbplats Wonderfour. I kategorin Tidningswebbplatser har vi hela tre finalister – Finansliv, Fritidspedagogik samt tidningen Ridsport. I kategorin Webbtidningar, alltsĂ„ digitala tidningar som inte har nĂ„gon pappersedition Ă€r ArbetsvĂ€rlden, TCOs tidning om arbetsmarknaden nominerad.

Vi Àr sÄklart jÀttestolta över att som liten byrÄ fÄtt med sÄ mÄnga nomineringar och att fÄ arbeta med sÄ mÄnga roliga kunder.

LÀs mer om vÄra nominerade case hÀr:

Areal
Lillasyster
Finansliv
Fritidspedagogik
Ridsport
ArbetsvÀrlden
Wonderfour – ja det Ă€r ju vĂ„r egna sajt 🙂

Vi ses pĂ„ prisutdelningen pĂ„ Berns den 7 november – hĂ„ll tummarna!

———————————
DigitalbyrÄn Wonderfour har tjugo gÄnger nominerats och eller vunnit i Svenska Publishingpriset med kunder som CAP & Design, Hotellrevyn, Idrottsforskning, Dagens SamhÀlle, Finansliv, Extrakt, VetenskapsrÄdet, Accent, Dieselverkstaden och Svenska Kyrkan.

Om du emellanÄt vill ha vÄr - digitalbyrÄn Wonderfour - syn pÄ nyheter i grÀnslandet tech & media, ja dÄ ska du omedelbart prenumerera pÄ vÄrt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrÄ
med teknisk spets?

DĂ„ kan du sluta leta nu.

Kontakta vÄr vd & projektledare Lena pÄ

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

VÀlj rÀtt digitalbyrÄ
Tusen tack för en lansering som rullade pÄ finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fÄtt mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
Hej! Har du frÄgor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig sÄ snart jag kan.
Hoppsan, det dÀr funkade inte. Men du kan höra av dig till mig pÄ lena@wonderfour.se istÀllet.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrÄ & webbyrÄ i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

PÄ digitalbyrÄn Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumÀrken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjÀlper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehÄll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er nÀrvaro i sociala medier. Visst lÄter det bra? Tillsammans gör vi ert nÀsta digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!