Wonderfour

Insikt_ 2013.08.27

WordPress – rätt val som CMS

WordPress – rätt val som CMS

WordPress är ett fullskaligt innehållshanteringssystem som kan användas som plattform för i princip vilken typ av webbplats som helst. Vi på Wonderfour kan utveckla och skräddarsy dess funktioner så att det blir ett verktyg som passar exakt era behov.

Alla företag har olika krav, förutsättningar och önskemål på hur de vill och kan jobba med sin webbplats. En webbtidningsredaktion som uppdaterar sitt innehåll flera gånger varje dag har ett annat behov än företaget som uppdaterar sin webb några gånger i månaden. Vi strävar alltid efter att WordPress ska bli det verktyg som passar er. Som är enkelt och smidigt att jobba i. Som spar tid. Som spar pengar.

WordPress är kostnadseffektivt att vidareutveckla med ytterligare funktionalitet som passar det individuella behov som just din redaktion eller företag behöver.

Exempel på några av de skräddarsydda WordPress-funktioner och Widgets som vi på digitalbyrån Wonderfour har utvecklat:

  • Blurber – En widget där man snabbt och enkelt skapar puffar för sina artiklar. Välj mellan olika utseenden och innehåll för att på bästa sätt visa artikeln. Blurber gör det möjligt att skapa obegränsat antal puffar för alla typer av artiklar.
  • Serialize – Samla dina artiklar i en logisk föräldrastruktur. Tydliggör artiklar som hänger samman. Skapa temanummer eller samla utbildningsmaterial – Serialize gör detta arbete enkelt för dig.
  • Manuell ordning – Dra och släpp dina artiklar i den ordning du vill.
  • Interaktiv statistik – Mata in din data i ett användarvänligt gränssnitt och se statistiken komma till liv med interaktiva grafer och diagram.
  • Responsive Slider – Skapa textytor i din brödtext eller fyll din sidomeny med artikelspecifikt innehåll. Responsive Slider genererar snygga expanderbara faktarutor.
  • Space – Förbättring av WordPress hantering av uppladdade bilder vilket gör att skrymmande bilder förminskas och komprimeras automatiskt. Snabbare laddningstider med andra ord.
  • Puffverkstaden – Hantera utseendet och innehållet i din puff separat från övrigt innehåll i dina artiklar.
  • Mobila puffverkstaden – Mobila enheter kan i vissa fall behöva en egen rubrik, bild och pufftext. Denna funktion ger redaktören en förhandsvisning för hur puffen kommer se ut i mobilen.

Vill du veta mer om hur vi på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.