W4 blir Wonderfour

Det händer stora saker hos oss. Roliga saker. Bra saker. För det första har vi bytt namn. Webbyrån W4 har blivit Wonderfour. Vi har också expanderat och hälsar Markus Kylberg välkommen som webbutvecklare. Och som det inte var nog har vi också flyttat. Efter många år i SOFO på södermalm har vi nu en helt egen lokal (tidigare delade vi lokal med A4) i Birkastan. Du hittar oss nu på Rörstrandsgatan 46.

Så, varför allt detta? Jo, dels behövde vi expandera. Därav Markus och flytten till Birkastan. Namnet, tja det hängde liksom med när vi ändå rörde om lite i grytan. Vi har tröttnat på att ingen – ofta inte ens vi själva – kan säga W4 som just dubbel-v-fyra. Nu får vi äntligen ett namn som faktiskt betyder något. Och som samtidigt rymmer förkortningen W4 när vi behöver använda den.

Men om ni har bytt namn (och grafisk profil), varför ser er sajt då ut precis som vanligt? Jo, ibland lever man inte som man lär. Vi har så många spännande och intensiva kundprojekt just nu att vi inte hunnit med vår egen webb. Känns det igen? Misströsta inte. Snart så ska den också ha fått sin välbehövliga ansiktslyftning värdig en webbyrå i framkant.

Inflyttningsfest? Jodå, den kommer den också så småningom.

Have a wonderfour day!

/Lena, Adam, Henrik & Markus

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.