Wonderfour

Insikt_ 2016.08.29

W4 blir Wonderfour

W4 blir Wonderfour

Det händer stora saker hos oss. Roliga saker. Bra saker. För det första har vi bytt namn. Webbyrån W4 har blivit Wonderfour. Vi har också expanderat och hälsar Markus Kylberg välkommen som webbutvecklare. Och som det inte var nog har vi också flyttat. Efter många år i SOFO på södermalm har vi nu en helt egen lokal (tidigare delade vi lokal med A4) i Birkastan. Du hittar oss nu på Rörstrandsgatan 46.

Så, varför allt detta? Jo, dels behövde vi expandera. Därav Markus och flytten till Birkastan. Namnet, tja det hängde liksom med när vi ändå rörde om lite i grytan. Vi har tröttnat på att ingen – ofta inte ens vi själva – kan säga W4 som just dubbel-v-fyra. Nu får vi äntligen ett namn som faktiskt betyder något. Och som samtidigt rymmer förkortningen W4 när vi behöver använda den.

Men om ni har bytt namn (och grafisk profil), varför ser er sajt då ut precis som vanligt? Jo, ibland lever man inte som man lär. Vi har så många spännande och intensiva kundprojekt just nu att vi inte hunnit med vår egen webb. Känns det igen? Misströsta inte. Snart så ska den också ha fått sin välbehövliga ansiktslyftning värdig en webbyrå i framkant.

Inflyttningsfest? Jodå, den kommer den också så småningom.

Have a wonderfour day!

/Lena, Adam, Henrik & Markus

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.