fbpixel

W4 blir Wonderfour

Det händer stora saker hos oss. Roliga saker. Bra saker. För det första har vi bytt namn. Webbyrån W4 har blivit Wonderfour. Vi har också expanderat och hälsar Markus Kylberg välkommen som webbutvecklare. Och som det inte var nog har vi också flyttat. Efter många år i SOFO på södermalm har vi nu en helt egen lokal (tidigare delade vi lokal med A4) i Birkastan. Du hittar oss nu på Rörstrandsgatan 46.

Så, varför allt detta? Jo, dels behövde vi expandera. Därav Markus och flytten till Birkastan. Namnet, tja det hängde liksom med när vi ändå rörde om lite i grytan. Vi har tröttnat på att ingen – ofta inte ens vi själva – kan säga W4 som just dubbel-v-fyra. Nu får vi äntligen ett namn som faktiskt betyder något. Och som samtidigt rymmer förkortningen W4 när vi behöver använda den.

Men om ni har bytt namn (och grafisk profil), varför ser er sajt då ut precis som vanligt? Jo, ibland lever man inte som man lär. Vi har så många spännande och intensiva kundprojekt just nu att vi inte hunnit med vår egen webb. Känns det igen? Misströsta inte. Snart så ska den också ha fått sin välbehövliga ansiktslyftning värdig en webbyrå i framkant.

Inflyttningsfest? Jodå, den kommer den också så småningom.

Have a wonderfour day!

/Lena, Adam, Henrik & Markus

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!