fbpixel

Vi vann Journalistikpriset med Accentmagasin.se

Med hela tre nomineringar till Svenska Publishingpriset för Dieselverkstaden.se, Accentmagasin.se och Veteranen.se fanns höga förhoppningar hos W4 att ta hem ett pris på gårdagens gala. Tyvärr blev det inte guld i någon av de nominerade kategorierna, men däremot ett härligt erkännande när vi istället vann Journalistikpriset Digitalt tillsammans med vår kund Accentmagasin.se. Verkligen superkul!!

Juryns motivering lyder: För en lättnavigerad webbplats för alla som vill se nyktert på ett av våra största samhällsproblem – saklig, relevant och ambitiös.

bild-620x465singlebig

Nöjd Pierre Andersson, chefredaktör på Accentmagasin.se under Publishinggalan.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!