fbpixel

Två inspirerande dagar

W4 befinner sig på StockholmMediaWeek den 7 & 8 maj för att ta del av intressanta talare och spännande debatter. Vi på W4 har jobbat med eventet i nio år och är stolta över att webbplatsen stockholmmediaweek.com där vi stått för strategi, design och utveckling, i år har fått en Special Mention i Awwwards – en av de främsta internationella digitala tävlingarna.

Under dessa två dagar kan vi vara lite svårare att nå än vanligt, kanske är vi upptagna med att lyssna på Tyler Brûlé, samtal om the Internet of things eller försöker lära oss mer om hur vi ska nå the Millenials – de svårflörtade nittiotalisterna. Med ögonen på Twitter kan det snabbaste sättet att nå oss dessa dagar vara att kontakta oss där – @webbfyra heter vi.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Vi är överraskade, nöjda och så lyckliga över att vi valde just er, det har gått så himla lätt och bra.
- Annica Grimlund, Avdelningschef Lärarförbundets Tidningsavdelning
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!