fbpixel

Redo mot Covid-19

Alltid redo!

På ett eller annat sätt påverkar COVID-19 alla branscher. Vi som redan sedan tidigare arbetar med ett digitalt fokus klarar oss bättre än verksamheter som bygger på att människor möts fysiskt. Men vi är också våra kunder, och för många av er är detta väldigt tufft.

För två veckor sedan gjorde vi det frivilligt för våra anställda att jobba hemifrån, men sedan förra veckan är det inte längre ett val. Vi jobbar hemifrån, men med full kapacitet. Med Slack, Trello, Skype, FaceTime, sociala medier, mail och telefon rullar vårt arbete vidare från kök, vardagsrum och hemmakontor. 

Hela vår struktur bygger på att vara agila, att snabbt kunna ta vara på möjligheter men också att ställa om när förutsättningar förändras, och nu har dom ju gjort det med råge…  Stort eller smått, behöver ni vår hjälp med att hantera er kommunikation i digitala kanaler, ändrade förutsättningar på er webbplats eller e-handelsplattform, se över innehåll som inte längre passar eller kanske passa på att ta ett större grepp över er digitala närvaro så står vi redo!

Vi är helt övertygade om att vi tillsammans med er kommer att komma ur denna prövning ännu starkare.

Om ni har frågor, funderingar eller behöver vår hjälp, tveka inte att höra av er.

Ta hand om er!

Bästa hälsningar från alla oss på Wonderfour.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!