Nytt nyhetsbrev om tidskrifter…

… journalistik, trender, redaktionellt koncept, undersökningar, tidskriftsreklam och marknadskommunikation. Via W4s smarta verktyg BuddyMailman skickar Allt om tidskrifter ut sitt nyhetsbrev. Är du intresserad av att veta hur BuddyMailman fungerar och hur det skulle kunna hjälpa dig.
Läs mer om BuddyMailman här.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.