Wonderfour

Insikt_ 2013.05.26

Smarta nyhetsbrev

Smarta nyhetsbrev

BuddyMailman är vårt supersmarta verktyg för att skapa och skicka nyhetsbrev. Snabbt, enkelt och helt efter er grafiska profil. Med enkel uppföljning och all statistik du behöver.

Nyhetsbrev

E-postutskick och nyhetsbrev hör till de mest kostnadseffektiva sätten att regelbundet kommunicera med kunder och prospects. BuddyMailman är ett av de kraftfullaste verktygen för att göra detta som finns på marknaden idag. Ett verktyg som faktiskt gör det roligt att skicka nyhetsbrev. På riktigt.

BuddyMailman ger dig interaktiva, lättarbetade mallar med drag and dropfunktioner, automatiska RSS-flöden och WYSIWYG-editor i en motor som hanterar dagens spam-problematik, realtidsvisning och geopositionering av mottagare, all tänkbar statistik och kopplingar till sociala medier.
Det kan nästan inte bli enklare…

1. Smidig adresshantering

Importera enkelt dina befintliga adressregister (exempelvis från Excel) med drag and drop från ditt skrivbord. Efter importen får du utförlig information om hur ditt adressregister ser ut. Vilka adresser som är dubbletter, felstavade eller ligger i din lista på mottagare som inte ska få nyhetsbrevet. Endast de adresser som är giltiga importeras. Dina adresslistor är alltid uppdaterade, korrekta och dina mottagare riskerar aldrig att få dubbletter av ditt nyhetsbrev. Adresserna hanteras helt automatiskt, det betyder minimal manuell hantering för dig.

2. Skapa ditt nyhetsbrev

Enkelt att skapa snygga e-postkampanjer, utskick och nyhetsbrev med hjälp av skräddarsydda mallar. Inga kunskaper i HTML behövs – WYSIWYG-editor med drag & drop-funktioner. Med ett enkelt knapptryck lägger du till dela-länkar på Twitter och Facebook. Möjlighet att köra split-runs för att testa olika budskap eller erbjudanden till delar av adresslistan, personifiera tilltalet med tex. förnamn och titel, automatisera nyhetsinnehållet med RSS-flöden…

3. Skicka ditt nyhetsbrev och analysera det – i realtid.

Schemalägg dina utskick. Eller skicka direkt. Med ett enkelt knapptryck kan du skicka iväg ditt nyhetsbrev till 10000-tals mottagare. Du får information i realtid hur många av nyhetsbreven som når mottagaren, hur många som öppnar och hur många som klickar på dina länkar. Utförlig statistik – se bland annat hur många som öppnar, läser och vilka länkar de klickar på. Se hur många som delar med sig av nyhetsbrevet via mail eller på  Facebook. All statistik sparas så att du kan jämföra dina utskick över tid.

Nyhetsbrev statistik

Några av funktionerna 
i BuddyMailman

  • Enkelt att skapa snygga nyhetsbrev med hjälp av skräddarsydda mallar. Inga kunskaper i HTML behövs.
  • Utförlig statistik – se bland annat hur många som öppnar, läser och vilka länkar de klickar på.
  • Övervaka dina utskick i realtid. Du ser direkt vilka mail som öppnas, och av vem.
  • Importera enkelt dina befintliga adressregister (exempelvis från Excel). Registret uppdateras automatiskt när adresser inte fungerar, har upphört eller när en person valt att avregistrera sig.
  • Integrera dina utskick med sociala medier som Facebook och Twitter.
  • Schemalägg dina utskick. Välj datum och tid då utskicket ska göras.
  • Direkt koppling mellan anmälan på din webbplats till systemets adressregister. Du slipper manuell hantering.

Vill du veta mer om hur vi på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.