Nyhetsbrev med BuddyMailman.

Två klick fyller det med nyheter. Två klick till fyller det med notiser om riksdagsfolk som byter tjänster och regeringens senaste lagförslag. Ett sista klick levererar ett snyggt testutskick med rätt inbokade annonser och bildrika nyhetspuffar som garanterat länkar rätt. W4 har gett Riksdag & Departement ett nyhetsbrev som ger nyhetswebben en rasande snabb kanal ut till läsarnas inkorgar.
» Nyhetsbrev med verktyget BuddyMailman

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag kan inte nog uttrycka min uppskattning över samarbetet med er. Ni är alltigenom helproffsiga!
- Eva Blomqvist, Generalsekreterare Bilkåren
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.