Ny kund: TCO

W4 har i tuff konkurrens tagit hem uppdraget att skapa en ny digital tidning åt TCO. TCO har beslutat lägga ner både pappers- och den digitala editionen av TCO-tidningen och Tidningen Studentliv. Namn och inriktning på den nya produkten håller vi fortfarande hemligt, men den kommer att kunna beskådas redan i september/oktober. Ett mycket spännande projekt där vi precis hållit inledande möten och workshop med redaktionen.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.