Ny kund: TCO

W4 har i tuff konkurrens tagit hem uppdraget att skapa en ny digital tidning åt TCO. TCO har beslutat lägga ner både pappers- och den digitala editionen av TCO-tidningen och Tidningen Studentliv. Namn och inriktning på den nya produkten håller vi fortfarande hemligt, men den kommer att kunna beskådas redan i september/oktober. Ett mycket spännande projekt där vi precis hållit inledande möten och workshop med redaktionen.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.