Nominerade till Årets Tidskrift Digitala Medier

Vår produktion www.Extrakt.se är nominerad till Sveriges Tidskrifters pris Årets Tidskrift Digitala Medier. Superkul tycker vi och också kul med det tuffa motståndet – Chef.se samt Nöjesguiden.se. Extra roligt att Extrakt nominerats som helt ny tidskrift med chefredaktör Johan Lundberg i spetsen.

Juryns motivering: Den här sajten är både nyskapande och okonventionell, men aldrig otydlig. Vi vill hela tiden läsa mer och designen skapar ett lugn som få andra gör. Sajten visar också hur det går att bredda sitt utbud med hjälp av externa källor.

Den 14 november får vi se vinnaren koras på Tidskriftsgalan på Stockholm Waterfront. Håll tummarna!

Läs mer här: http://sverigestidskrifter.se/aktuellt/2065-de-kan-bli-arets-tidskrift-2013

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.