fbpixel

Mspecs API – Wonderfour hjälper fastighetsmäklare med implementationen

Mspecs är Mäklarsamfundets egna mäklarsystem som började användas i större utsträckning i slutet av 2014. Wonderfour har haft nöjet att arbeta ingående med Mspecs och deras API och kan erbjuda en komplett lösning för fastighetsmäklare som är anslutna eller ska ansluta sig till Mspecs.

Fastighetsmäklare som ansluter sig till Mspecs får en WordPress-webbplats på köpet, men standardlösningen är ganska begränsad i vilken typ av information man kan hämta och visa upp. Därför har vi utvecklat en mycket mer anpassningsbar lösning för fastighetsmäklare som vill ta vara på all information som finns att hämta från Mspecs API.

I Wonderfours arbete med fastighetsmäklaren Areal använde vi koordinaterna för deras skogsfastigheter för att med hjälp av Google Maps API rita ut fastighetsgränsen i en karta. Mspecs har även stöd för att hantera budgivningsinformation live, information som vi kan hämta ner kontinuerligt och visa upp på aktuella budgivningar.

Vår implementation av Mspecs API gör möjligheterna oändliga för fastighetsmäklare att tillsammans med Wonderfour skapa den perfekta lösningen för deras webbplats.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek
- Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!