Awwwards

Mspecs API – Wonderfour hjälper fastighetsmäklare med implementationen

Mspecs är Mäklarsamfundets egna mäklarsystem som började användas i större utsträckning i slutet av 2014. Wonderfour har haft nöjet att arbeta ingående med Mspecs och deras API och kan erbjuda en komplett lösning för fastighetsmäklare som är anslutna eller ska ansluta sig till Mspecs.

Fastighetsmäklare som ansluter sig till Mspecs får en WordPress-webbplats på köpet, men standardlösningen är ganska begränsad i vilken typ av information man kan hämta och visa upp. Därför har vi utvecklat en mycket mer anpassningsbar lösning för fastighetsmäklare som vill ta vara på all information som finns att hämta från Mspecs API.

I Wonderfours arbete med fastighetsmäklaren Areal använde vi koordinaterna för deras skogsfastigheter för att med hjälp av Google Maps API rita ut fastighetsgränsen i en karta. Mspecs har även stöd för att hantera budgivningsinformation live, information som vi kan hämta ner kontinuerligt och visa upp på aktuella budgivningar.

Vår implementation av Mspecs API gör möjligheterna oändliga för fastighetsmäklare att tillsammans med Wonderfour skapa den perfekta lösningen för deras webbplats.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.