Wonderfour

Insikt_ 2017.05.11

Mspecs – vi utvecklar och integrerar API för fastighetsmäklare

Mspecs – vi utvecklar och integrerar API för fastighetsmäklare

Mspecs är Mäklarsamfundets egna mäklarsystem som började användas i större utsträckning i slutet av 2014. Wonderfour har haft nöjet att arbeta ingående med Mspecs och deras API och kan erbjuda en komplett lösning för fastighetsmäklare som är anslutna eller ska ansluta sig till Mspecs.

Fastighetsmäklare som ansluter sig till Mspecs får en WordPress-webbplats på köpet, men standardlösningen är ganska begränsad i vilken typ av information man kan hämta och visa upp. Därför har vi utvecklat en mycket mer anpassningsbar lösning för fastighetsmäklare som vill ta vara på all information som finns att hämta från Mspecs API.

I Wonderfours arbete med fastighetsmäklaren Areal använde vi koordinaterna för deras skogsfastigheter för att med hjälp av Google Maps API rita ut fastighetsgränsen i en karta. Mspecs har även stöd för att hantera budgivningsinformation live, information som vi kan hämta ner kontinuerligt och visa upp på aktuella budgivningar.

Vår implementation av Mspecs API gör möjligheterna oändliga för fastighetsmäklare att tillsammans med Wonderfour skapa den perfekta lösningen för deras webbplats.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.