3 x finalist i Publishingpriset 2014

Vi är i final i Svenska Publishingpriset i år igen. Av över 400 tävlingsbidrag har våra kunder Svenska Kyrkan Tyresö Församling och tidningarna Extrakt och Veteranen gått till final i kategorierna Organistationssajter respektive Massmediesajter/Webbtidnigar. Superkul naturligtvis. Om vi vinner får vi se på Svenska Publishinggalan 6 oktober. Håll tummarna!

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.