Etta och tvåa i Publishingpriset för Extrakt

Ännu en gång tog vår kund Extrakt guld i Svenska Publishingpriset. Den här gången blev det Journalistikpriset som Extrakt välförtjänt vann, samt en andraplats i kategorin Digitala Tidningar (en kategori som Extrakt vann 2014). Det gör Extrakt till vår mest prisbelönte kund, nu senast också som en av tre nominerade i Tidskriftsprisets kategori Årets Digitala Tidskrift.

Jättekul tycker vi, och härligt jobbat Johan Lundberg och redaktionen på Extrakt!

Extrakt är en ny webbtidning vi tog fram åt Forskningsrådet Formas.
Läs mer om projektet här
Besök www.extrakt.se

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag kan inte nog uttrycka min uppskattning över samarbetet med er. Ni är alltigenom helproffsiga!
- Eva Blomqvist, Generalsekreterare Bilkåren
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.