fbpixel

CAP&Design nominerade till Tidskriftspriset 2015

Stort grattis till vår kund CAP & Design som blivit nominerade till Tidskriftspriset 2015 kategorin Årets Digitala Tidskrift Populärpress med motiveringen ”Rent, snyggt och piggt. Lever som de lär, med god design för designintresserade oavsett plattform.” 

”CAP & Design gav oss fria tyglar när det gällde att skapa en helt ny digital plattform. CAP & Design har litat på oss och vi har varit lyhörda för deras målgrupp och behov, men också lagt mycket fokus på att göra det enkelt för deras redaktion att publicera och hantera sitt innehåll. Ett väldigt spännande och kul projekt som vi hoppas ska bli ett långt samarbete” – Lena Fischer, vd Wonderfour

Vi är lika stolta som redaktionen på CAP & Design över nomineringen. Övriga nominerade är KIT.se och Land.se

Vi håller våra tummar och hoppas att vi ses på Tidskriftsgalan den 26/11.

Capdesign.se har sedan lanseringen av sin nya webbplats i augusti 2015, signerad Wonderfour,  mer än dubblat sin besöksstatistik.

Läs mer om projektet CAP&Design här

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!