CAP&Design nominerade till Tidskriftspriset 2015

Stort grattis till vår kund CAP & Design som blivit nominerade till Tidskriftspriset 2015 kategorin Årets Digitala Tidskrift Populärpress med motiveringen ”Rent, snyggt och piggt. Lever som de lär, med god design för designintresserade oavsett plattform.” 

”CAP & Design gav oss fria tyglar när det gällde att skapa en helt ny digital plattform. CAP & Design har litat på oss och vi har varit lyhörda för deras målgrupp och behov, men också lagt mycket fokus på att göra det enkelt för deras redaktion att publicera och hantera sitt innehåll. Ett väldigt spännande och kul projekt som vi hoppas ska bli ett långt samarbete” – Lena Fischer, vd Wonderfour

Vi är lika stolta som redaktionen på CAP & Design över nomineringen. Övriga nominerade är KIT.se och Land.se

Vi håller våra tummar och hoppas att vi ses på Tidskriftsgalan den 26/11.

Capdesign.se har sedan lanseringen av sin nya webbplats i augusti 2015, signerad Wonderfour,  mer än dubblat sin besöksstatistik.

Läs mer om projektet CAP&Design här

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.