fbpixel
FÖR MÄKLARE & FASTIGHETSÄGARE

Interaktiv bostadsväljare

Använd vår bostadsväljare / lägenhetsväljare för att förenkla köpprocessen för era kunder. Spekulanten får direkt en god uppfattning om hur fastigheten och närområdet ser eller kommer att se ut. Att se vilka objekt i fastigheten som finns tillgängliga är både smidigt och intuitivt. Framtagen för att passa alla typer av nyproduktioner. Självklart med er logotyp och efter er grafiska profil och era färger.

Vi på digitalbyrån Wonderfour har utvecklat en smart, funktionell och interaktiv bostadsväljare / lägenhetsväljare som snabbt ger era kunder övergripande information om lägenheter till salu, bokade lägenheter och sålda lägenheter i ett nyproduktionsprojekt. Funktionalitet finns för både dator, surfplatta eller i en smartphone. Bostadsväljaren kopplas med fördel till ett spekulantregister för att i realtid visa lediga eller upptagna objekt i fastigheten.

Bostadsväljaren / Lägenhetsväljaren kan skräddarsys med exakt den funktionalitet ni behöver. Funktionaliteten i grundutförandet är bland annat:

  • Interaktiv översiktsbild (aktiveras med klick- och eller hoover beroende på plattform)
  • Säljstatus (till salu, bokad, såld)
  • Basinfo om objektet (lägenhetsnummer, våning, antal rum, kvadratmeteryta samt pris)
  • Tipsa /rekommendera objektet till en vän/kollega via mail
  • Fullständig beskrivning i PDF
  • Dela på Facebook
  • Kontakta mäklare
  • Intresseanmälan (kopplat till mail eller direkt till CRM/spekulantregister)

 

Wonderfour har mångårig erfarenhet av att arbeta med och för både mäklar- och fastighetsbranschen.

Vill du veta mer om Bostadsväljaren eller om hur vi på digitalbyrån Wonderfour kan hjälpa er med strategi, design, utveckling & kommunikation i digitala och social medier? Hör av dig till Lena Fischer på 070-710 83 43 eller lena@wonderfour.se

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!