fbpixel

3 x finalister i 2016 års Publishingpris.

Även detta år har nomineringarna duggat tätt över oss på Wonderfour (som ju hette W4 förra året). I 2016 års Publishingpriset har vi inte mindre än tre nominerade bidrag. Superkul såklart och extra kul att det är tre webbtidningar som är nominerade.

I kategorin Bästa Webbtidning har vi CAP&Design, Hotellrevyn och Idrottsforskning. Tre av sex nomineringar kommer alltså från Wonderfour-fabriken. Håll tummarna för oss och våra fantastiska kunder på galan i November.

Läs mer om dessa tre case här:
CAP&Design
Hotellrevyn
Idrottsforskning

———————————-
Digitalbyrån Wonderfour har tretton gånger nominerats och eller vunnit i Svenska Publishingpriset med kunder som Dagens Samhälle, Finansliv, Extrakt, Vetenskapsrådet, Accent, Dieselverkstaden och Svenska Kyrkan.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek
- Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!