Awwwards

Bonanza i Svenska Publishing-priset.

Hurra, W4 är nominerade med hela tre produktioner i 2013 års Svenska Publishing-priset. Det är Dieselverkstaden i kategorin företagswebbplatser, tidningen Veteranen samt tidningen Accent i kategorin Massmedier som nominerats. Vinnarna presenteras den 23 oktober på Musikaliska vid Nybrokajen.

Dessutom har vår företagsgrupp AWXT4 fyra nomineringar med dels New York-numret av vårt magasin #4 i kategorin Besöksguider, senaste numret av #4 är nominerat i Kundtidningar Business to Business, Allt om Tidskrifter som nominerats i Medlemstidningar samt slutligen På Jobbet som nominerats i Personaltidningar offentlig sektor.

Tillsammans har vi alltså sju nomineringar – nu är det bara att hålla tummarna.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.