fbpixel

Advokatbyrå får nytt digitalt ansikte.

W4 arbetar just nu med både en ny publik webbplats och ett nytt intranät för en av landets större advokatbyråer. En stark webbnärvaro blir allt viktigare för kontakten med nya kunder – så även för jurister. Webbplatsen ger ofta det första intrycket av ett företag. W4 kommer att se över byråns visuella identitet i digitala kanaler i stort.

Nya kunder är en viktig målgrupp för satsningen, nya medarbetare är en annan. Byrån vill använda webben för att visa upp en attraktiv arbetsplats för studenter och nya jurister. Byrån, som har en inriktning på affärsjuridik, är stor nog för att erbjuda goda karriärmöjligheter. Den lokala närvaron med kontor runt om i landet gör den samtidigt personlig.

W4 arbetar med en redesign och ny teknik som ska ge ett enhetligt lyft för den publika webbplatsen och byråns interna intranät. Den nya webben introduceras senare i höst. Intranätet kommer utomstående aldrig att få se – där arbetar vi hårt med intrångssäkerhet.

Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Vi är överraskade, nöjda och så lyckliga över att vi valde just er, det har gått så himla lätt och bra.
- Annica Grimlund, Avdelningschef Lärarförbundets Tidningsavdelning
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!