Wonderfour

Insikt_ 2012.06.26

Advokatbyrå får nytt digitalt ansikte.

Advokatbyrå får nytt digitalt ansikte.

W4 arbetar just nu med både en ny publik webbplats och ett nytt intranät för en av landets större advokatbyråer. En stark webbnärvaro blir allt viktigare för kontakten med nya kunder – så även för jurister. Webbplatsen ger ofta det första intrycket av ett företag. W4 kommer att se över byråns visuella identitet i digitala kanaler i stort.

Nya kunder är en viktig målgrupp för satsningen, nya medarbetare är en annan. Byrån vill använda webben för att visa upp en attraktiv arbetsplats för studenter och nya jurister. Byrån, som har en inriktning på affärsjuridik, är stor nog för att erbjuda goda karriärmöjligheter. Den lokala närvaron med kontor runt om i landet gör den samtidigt personlig.

W4 arbetar med en redesign och ny teknik som ska ge ett enhetligt lyft för den publika webbplatsen och byråns interna intranät. Den nya webben introduceras senare i höst. Intranätet kommer utomstående aldrig att få se – där arbetar vi hårt med intrångssäkerhet.

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.