Advokatbyrå får nytt digitalt ansikte.

W4 arbetar just nu med både en ny publik webbplats och ett nytt intranät för en av landets större advokatbyråer. En stark webbnärvaro blir allt viktigare för kontakten med nya kunder – så även för jurister. Webbplatsen ger ofta det första intrycket av ett företag. W4 kommer att se över byråns visuella identitet i digitala kanaler i stort.

Nya kunder är en viktig målgrupp för satsningen, nya medarbetare är en annan. Byrån vill använda webben för att visa upp en attraktiv arbetsplats för studenter och nya jurister. Byrån, som har en inriktning på affärsjuridik, är stor nog för att erbjuda goda karriärmöjligheter. Den lokala närvaron med kontor runt om i landet gör den samtidigt personlig.

W4 arbetar med en redesign och ny teknik som ska ge ett enhetligt lyft för den publika webbplatsen och byråns interna intranät. Den nya webben introduceras senare i höst. Intranätet kommer utomstående aldrig att få se – där arbetar vi hårt med intrångssäkerhet.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Tio års samarbete talar sitt tydliga språk, vi är helt trygga med att Wonderfour levererar över förväntan vid varje Stockholm MediaWeek
- Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.