Accent väljer W4 för utveckling av nyhetswebben.

Accent ska utveckla sin webbtidnings form och redaktionens publiceringsverktyg. Uppdraget gick till W4.

– Det här är ett jobb som passar W4 bra. Accentmagasin.se kommer att ha nytta av de verktyg W4 utvecklar specifikt för tidningars webbar. Vi kommer att ge Accent en ny sökmotorsmart innehållsstruktur som blir ett lyft, både för Accent och ägaren IOGT-NTO. Redaktionell kommunikation är ett av de effektivaste sätten att nå ut i sökmotorer och driva rörelsens frågor på nätet.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Jag måste säga att ni har varit den mest proffsiga webbyrå jag har varit med om. Jag har varit med om ett flertal webbprojekt och ni är bara bäst.
- Marie Broholmer, Webbredaktör Centrum för Idrottsforskning
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.