5 snabba från Nordic.js

Wonderfour skickade två av sina medarbetare till Nordic.js. Här delar de med sig av 5 oumbärliga tips till dig som funderar på att gå nästa år.

 

 

  1. Om du besöker Nordic.js tillsammans med en manlig, skallig och skäggig kollega, se till att knyta en ballong runt hans handled så att du hittar honom i havet av alla andra manliga, skalliga och skäggiga JavaScript-utvecklare.
  2. Innehållet i föreläsningarna varierar ordentligt. Var beredd på live-programmering i hyperspeed, komplicerade förklaringar av JS-ramverk du aldrig hört talas om, inspirerande idéer och tekniker, och skämt som inte riiiktigt landar.
  3. Ta med datorn! Det ser väldigt coolt ut att sitta och deploya viktiga uppdateringar direkt från konferensen. Även om du inte har några arbetsuppgifter att utföra, sitt och koda FizzBuzz eller något!
  4. Ät! Gratis mjukglass, popcorn, bullar, kaffe, cupcakes, goodie-bag-choklad, food-truck-lunch, öl… Se till att vara på Nordic.js på din cheat-day.
  5. Ingen som arbetar med utveckling är någonsin ”färdig”. Så se till att lära dig något värt att ta med tillbaka till jobbet. Och dela med dig av det!


SparaSpara

SparaSpara

Glöm inte att göra Wonderquiz #4 – med Nordic.js-tema, denna gång endast för er med skepparkrans!

Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.