Wonderfour

Insikt_ 2017.09.15

5 snabba från Nordic.js

5 snabba från Nordic.js

Wonderfour skickade två av sina medarbetare till Nordic.js. Här delar de med sig av 5 oumbärliga tips till dig som funderar på att gå nästa år.

 

 

  1. Om du besöker Nordic.js tillsammans med en manlig, skallig och skäggig kollega, se till att knyta en ballong runt hans handled så att du hittar honom i havet av alla andra manliga, skalliga och skäggiga JavaScript-utvecklare.
  2. Innehållet i föreläsningarna varierar ordentligt. Var beredd på live-programmering i hyperspeed, komplicerade förklaringar av JS-ramverk du aldrig hört talas om, inspirerande idéer och tekniker, och skämt som inte riiiktigt landar.
  3. Ta med datorn! Det ser väldigt coolt ut att sitta och deploya viktiga uppdateringar direkt från konferensen. Även om du inte har några arbetsuppgifter att utföra, sitt och koda FizzBuzz eller något!
  4. Ät! Gratis mjukglass, popcorn, bullar, kaffe, cupcakes, goodie-bag-choklad, food-truck-lunch, öl… Se till att vara på Nordic.js på din cheat-day.
  5. Ingen som arbetar med utveckling är någonsin ”färdig”. Så se till att lära dig något värt att ta med tillbaka till jobbet. Och dela med dig av det!

 

markus-ater
Eat like a dev
react
React

SparaSpara

SparaSpara

Glöm inte att göra Wonderquiz #4 – med Nordic.js-tema, denna gång endast för er med skepparkrans!

Till er tjänst
Är vi rätt digital byrå för er? Kontakta Lena Fischer, Head of New Business, så tar vi reda på det.

+46 70 710 83 43
lena@wonderfour.se
Digitala insikter
Tankar, inspiration & insikter från oss på digitala byrån Wonderfour som med ojämna mellanrum droppar rakt ner i din mailbox.
CASE_

Söker du en digitalbyrå med design thinking? med agilt dna? med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu. Kontakta Lena Fischer, Head of New Business hos oss på digitalbyrån Wonderfour i Stockholm.

lena@wonderfour.se

+46 70 710 83 43

Bli kontaktad

Tack!

Vi kommer höra av oss till er så snart vi kan.
👍
hej!
Jag godkänner att ni sparar mina kontaktuppgifter.