fbpixel
Statistikverktyg

Interaktiv statistik

Tårtor, linjer, staplar och plottar. Du har datan. Vi har verktyget som ger liv åt dina siffror. Grafiskt, interaktivt och helt i realtid. Statistik behöver aldrig mer bli torrt och tråkigt.

Wonderfour har ett statistikverktyg som inte bara gör siffrorna mer lättillgängliga utan också gör det möjligt för användaren att enkelt hämta ut dina siffror i form av olika diagramtyper.
Statistiken för du enkelt in via ett gränssnitt vilket göra att all information sparas och görs sökbart. Du och dina kunder kan söka och jämföra statistik över tid och mellan kategorier. Äntligen verkligt interaktiv statistik.

Vi kan skräddarsy statistikverktyget så att det är anpassat efter dina behov. Vi kan presentera din statistik i alla typer av diagram eller kanske till med geografiskt i en kartbild.

Vi kan integrera statistikverktyget med ert CMS så att ni enkelt kan hantera informationen i era diagram och publicera den på er webbplats.

Låt oss servera en klickbar tårta

  • Responsiv design. Alla diagram är responsiva och passar både på webbplatser byggda med en responsiv design och mobila versioner anpassade för smartphone och läsplatta.
  • Utskriftsvänlig. All statistik går att konvertera till bilder, pdf eller Excel, direkt från webbplatsen.
  • Följer er grafiska profil och ert företags färgpalett. Vi kan formge era diagram så att de presenteras på ett sätt som passar in på er webbplats och grafiska profil
  • Fungerar i alla webbläsare.
  • Full funktionalitet i din smartphone och läsplatta. All funktionalitet bibehålls på alla mobila enheter.
  • Integrerbart med ert CMS. Vi kan integrera ditt verktyg i de vanligaste CMS på marknaden idag (detta gäller endast CMS byggda med öppen källkod).

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
”Professionella, snabba, kreativa, lösningsorienterade och pedagogiska. Det går inte att beskriva det på ett annat sätt: Wonderfour är verkligen vår digitala bästis.”
- Susanna Thulé, Business Arena
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!