Awwwards
Statistikverktyg

Interaktiv statistik

Tårtor, linjer, staplar och plottar. Du har datan. Vi har verktyget som ger liv åt dina siffror. Grafiskt, interaktivt och helt i realtid. Statistik behöver aldrig mer bli torrt och tråkigt.

Wonderfour har ett statistikverktyg som inte bara gör siffrorna mer lättillgängliga utan också gör det möjligt för användaren att enkelt hämta ut dina siffror i form av olika diagramtyper.
Statistiken för du enkelt in via ett gränssnitt vilket göra att all information sparas och görs sökbart. Du och dina kunder kan söka och jämföra statistik över tid och mellan kategorier. Äntligen verkligt interaktiv statistik.

Vi kan skräddarsy statistikverktyget så att det är anpassat efter dina behov. Vi kan presentera din statistik i alla typer av diagram eller kanske till med geografiskt i en kartbild.

Vi kan integrera statistikverktyget med ert CMS så att ni enkelt kan hantera informationen i era diagram och publicera den på er webbplats.

Låt oss servera en klickbar tårta

  • Responsiv design. Alla diagram är responsiva och passar både på webbplatser byggda med en responsiv design och mobila versioner anpassade för smartphone och läsplatta.
  • Utskriftsvänlig. All statistik går att konvertera till bilder, pdf eller Excel, direkt från webbplatsen.
  • Följer er grafiska profil och ert företags färgpalett. Vi kan formge era diagram så att de presenteras på ett sätt som passar in på er webbplats och grafiska profil
  • Fungerar i alla webbläsare.
  • Full funktionalitet i din smartphone och läsplatta. All funktionalitet bibehålls på alla mobila enheter.
  • Integrerbart med ert CMS. Vi kan integrera ditt verktyg i de vanligaste CMS på marknaden idag (detta gäller endast CMS byggda med öppen källkod).

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.