fbpixel
Redaktionellt stöd

Redaktionellt stöd

Ibland räcker inte tiden till. Den tryckta editionen ska till tryck och arbetet med det nya numret är redan i full gång - då kan vi hjälpa till med den digitala editionen. För den mindre redaktionen kan det vara både ekonomiskt och tidseffektivt att låta oss vara en redaktionell förstärkning.

Du kan kalla oss din digital redaktör, webbredaktör, digitala assistent eller digitala bästis. Vi finns där när du behöver. Vi kan hjälpa till med allt från att endast publicera era artiklar och innehåll till att ta hand om rubriksättning, bildhantering eller kanske till och med produktion av innehåll för publicering i alla era digitala kanaler. Tillsammans sätter vi upp en strategi för vårt arbete med er digitala satsning.

Vi kan både innehåll och digitala kanaler – låt oss hjälpa er när tiden inte riktigt räcker till.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!