fbpixel
Innehåll

Content is king!

Innehåll, innehåll, innehåll. Aldrig har det varit så viktigt. Aldrig har det krävts i så många olika former. Ni behöver innehåll i alla era kanaler. Text, bild, ljud och video. Innehåll som engagerar. Innehåll som konverterar. Innehåll som informerar. Innehåll som roar, oroar, aktiverar.

Låt oss hjälpa er med ert digitala innehåll

Vi tar ansvar för att – i enlighet med den i förväg uppsatta digitala strategin och den framtagna aktivitetsplanen – skapa, kurera och publicera innehåll i alla era digitala kanaler. Webbplats, Snapchat, Facebook, Twitter, Instagram, Google +, YouTube, Pinterest, nyhetsbrev, SMS …

En gedigen förståelse för innehåll i digitala kanaler, att ”tala på rätt sätt till rätt person”, att vara”digitally native” och att förstå beställarens målgrupp är självklara färdigheter för vår Content Manager och Social Media Manager.

Data & Analys – följ och förstå dina användares beteende

Idag krävs att någon har arbetsuppgiften att, om inte i realtid, så i alla fall på vecko- eller månadsbasis, analysera all den data som er webbplats och närvaro i övriga digitala kanaler genererar. Men tiden och kompetensen för detta finns inte alltid in-house. Hos oss på Wonderfour finns resurserna ni behöver. Vi kan analysera och presentera er data utifrån analysverktyg som Google Analytics, Hotjar, Spike och Facebook Analytics … Beroende på befogenhet kan rollen uppgraderas så att ansvarsområdet även tillåter att reagera/agera på datapunkter utifrån i förväg givna ramar enligt den digitala strategin.

Vill du veta mer om hur vi på digitalbyrån Wonderfour kan hjälpa dig med ert digitala innehåll? Kontakta Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
  • Wonderfour digitalbyrå
  • Rörstrandsgatan 46
  • 113 40 Stockholm
  • +46 70 710 83 43
  • info@wonderfour.se
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!