Innehåll

Content is king!

Innehåll, innehåll, innehåll. Aldrig har det varit så viktigt. Aldrig har det krävts i så många olika former. Ni behöver innehåll i alla era kanaler. Text, bild, ljud och video. Innehåll som engagerar. Innehåll som konverterar. Innehåll som informerar. Innehåll som roar, oroar, aktiverar.

Låt oss hjälpa er med ert digitala innehåll

Vi tar ansvar för att – i enlighet med den i förväg uppsatta digitala strategin och den framtagna aktivitetsplanen – skapa, kurera och publicera innehåll i alla era digitala kanaler. Webbplats, Snapchat, Facebook, Twitter, Instagram, Google +, YouTube, Pinterest, nyhetsbrev, SMS …

En gedigen förståelse för innehåll i digitala kanaler, att ”tala på rätt sätt till rätt person”, att vara”digitally native” och att förstå beställarens målgrupp är självklara färdigheter för vår Content Manager och Social Media Manager.

Data & Analys – följ och förstå dina användares beteende

Idag krävs att någon har arbetsuppgiften att, om inte i realtid, så i alla fall på vecko- eller månadsbasis, analysera all den data som er webbplats och närvaro i övriga digitala kanaler genererar. Men tiden och kompetensen för detta finns inte alltid in-house. Hos oss på Wonderfour finns resurserna ni behöver. Vi kan analysera och presentera er data utifrån analysverktyg som Google Analytics, Hotjar, Spike och Facebook Analytics … Beroende på befogenhet kan rollen uppgraderas så att ansvarsområdet även tillåter att reagera/agera på datapunkter utifrån i förväg givna ramar enligt den digitala strategin.

Vill du veta mer om hur vi på digitalbyrån Wonderfour kan hjälpa dig med ert digitala innehåll? Kontakta Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Alltså - nya hotellrevyn.se - underbart retro-modern. Just love it!
- Therese Guovelin, 1:e vice ordförande, LO
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.