Awwwards
Google Maps API

Interaktiva kartor

Google har världens främsta kartdata. Via Google Maps API kan vi designa, vidareutveckla och skräddarsy denna data helt efter era behov, vare sig det gäller en snyggare vägbeskrivning eller avancerad geopositionering.

Möjligheterna med interaktiva kartor är enorma. Har du en fysisk butik så är det ett enkelt sätt att visa folk var den ligger. Har du en köp-sälj sajt så kan du visa köparna var säljarna finns. Genom att använda kartor kan man också snabbt få en överblick av komplex information som det är omöjligt att få genom att bara läsa text, ett bra exempel är en karta som visar skillnader i huspriser mellan olika områden i en stad. Om man dessutom lägger till information om dagis, skolor, brottslighet, joggingslingor etc så har man genast en väldigt värdefull tjänst.

Google Maps API är helt byggt på Javascript. APIet använder avancerad AJAX, dvs att javascript koden som körs i din webbläsare kallar Googles kartservrar i bakgrunden utan att du behöver ladda om sidan.

Wonderfour har tillsammans med Riksdag & Departement tagit fram en interaktiv karta som visar det politiska landskapet i dag och ända tillbaka till 1973. Användaren har möjlighet att själv interagera med kartan genom att välja parti och år för att åskådliggör väljarströmmar i tid och rum.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå som tänker redaktionellt?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Så arbetar vi
Tusen tack för en lansering som rullade på finfint och inte minst för en snygg proffsig sida som vi redan fått mycket beröm för!
- Sussi Tornberg, Stf utgivare, vd tidningen Ridsport
Om du emellanåt vill ha vår syn på nyheter inom gränslandet tech & media så ska du självklart prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev.
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.