fbpixel
Google Maps API

Interaktiva kartor

Google har världens främsta kartdata. Via Google Maps API kan vi designa, vidareutveckla och skräddarsy denna data helt efter era behov, vare sig det gäller en snyggare vägbeskrivning eller avancerad geopositionering.

Möjligheterna med interaktiva kartor är enorma. Har du en fysisk butik så är det ett enkelt sätt att visa folk var den ligger. Har du en köp-sälj sajt så kan du visa köparna var säljarna finns. Genom att använda kartor kan man också snabbt få en överblick av komplex information som det är omöjligt att få genom att bara läsa text, ett bra exempel är en karta som visar skillnader i huspriser mellan olika områden i en stad. Om man dessutom lägger till information om dagis, skolor, brottslighet, joggingslingor etc så har man genast en väldigt värdefull tjänst.

Google Maps API är helt byggt på Javascript. APIet använder avancerad AJAX, dvs att javascript koden som körs i din webbläsare kallar Googles kartservrar i bakgrunden utan att du behöver ladda om sidan.

Wonderfour har tillsammans med Riksdag & Departement tagit fram en interaktiv karta som visar det politiska landskapet i dag och ända tillbaka till 1973. Användaren har möjlighet att själv interagera med kartan genom att välja parti och år för att åskådliggör väljarströmmar i tid och rum.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår vd och projektledare Lena Fischer på lena@wonderfour.se eller 070-710 83 43.

Söker du en digitalbyrå
med teknisk spets?

Då kan du sluta leta nu.

Kontakta vår vd & projektledare Lena på

lena@wonderfour.se +46 70 710 83 43

Välj rätt digitalbyrå
Jag kan inte nog uttrycka min uppskattning över samarbetet med er. Ni är alltigenom helproffsiga!
- Eva Blomqvist, Generalsekreterare Bilkåren
Om du emellanåt vill ha vår - digitalbyrån Wonderfour - syn på nyheter i gränslandet tech & media, ja då ska du omedelbart prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev :-)
Tummen upp
Hej! Har du frågor? Vill du att jag kontaktar dig?
Lena Fischer, vd
X
Tack!
Jag hör av mig så snart jag kan.
Hoppsan, det där funkade inte. Men du kan höra av dig till mig på lena@wonderfour.se istället.
Wonderfour
- en smartare digitalbyrå & webbyrå i Stockholm
Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm
org nr 556580-6386
Wonderfour W4 AB
Credit rating AAA

Vi är helt klimatkompenserade via GoClimateNeutral

På digitalbyrån Wonderfour skapar vi smarta digitala lösningar för smarta företag, organisationer och varumärken. Det har vi gjort sedan 2010.

Vi hjälper er med analys & strategi, med koncept, design, UI och UX. Vi löser det tekniska - kod & programmering - och utvecklar helst i Php och WordPress. Vi kan producera ert innehåll - text och rörligt - och vi kan ta hand om er närvaro i sociala medier. Visst låter det bra? Tillsammans gör vi ert nästa digitala projekt helt wonderfour!

have a wonderfour day!